David Popovici, dezvăluire simpatică: Unde a ajuns medalia de aur câştigată la Budapesta

David Popovici, dezvăluire simpatică: Unde a ajuns medalia de aur câştigată la Budapesta

David Popovici a dat drumul la „aspiratorul de medalii“. Acum, vorbim despre cele de nivel înalt, de Mondiale. Pentru că, de când s-a apucat de înot, puştiul legitimat la Clubul Sportiv Dinamo a luat medalii pe bandă, la juniori. Iar anul trecut, a câştigat patru de aur: trei la Europenele de juniori, plus un aur la Europenele de seniori.

Acum, la Mondialele găzduite de Budapesta, David Popovici a ajuns pe locul 1, după finala probei de 200 de metri liber. Iar diseară (ora 19.22, TVR 1) e mare favorit să câştige aurul după finala probei de 100 de metri liber. Adevărul a explicat aici de ce putem pune deja şampania la rece, în aşteptarea finalei de miercuri seară.
Până să vedem cum se va descurca David Popovici într-o nouă cursă mondială, puştiul a povestit, potrivit Digi Sport , ce a făcut cu prima medalie de aur, câştigată luni seară.

Ce a spus David Popovici?

*Am avut mare grijă cu medalia, am primit şi o cutie, nu-mi venea să o pun în buzunar sau la gât. Nu-mi place să mă plimb cu medaliile de gât, nu mi-a plăcut niciodată, iar acum e în siguranţă, gata să fie expusă pe undeva, prin cameră, chiar dacă încă n-am nimic expus. Reprezintă dovada că sportul românesc poate aduce un campion mondial şi la înot.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

4 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!