David Popovici, nevoit să comenteze niște acuze mizerabile: Răspunsul său, plin de maturitate VIDEO

David Popovici, nevoit să comenteze niște acuze mizerabile: Răspunsul său, plin de maturitate VIDEO

Înainte de această deplasare în America de Sud, David a participat, la un moment dat, la podcastul Fair Play cu Bogdan Mălăele.

David Popovici țintește podiumul olimpic, în 2024. FOTO: EPA

Aici, el a fost întrebat și despre oamenii care au început deja să vină cu niște acuze mizerabile la adresa sa. Concret, a fost adus în discuție subiectul cu dopajul, ca o explicație a rezultatelor fabulose obținute de Popovici, la doar 17 ani. Spre lauda sa, David a comentat și acest subiect cu o maturitate impresionantă.

„Dopingul se practică în orice sport care ține de efortul fizic. Te poate ajuta fie să crești mușchii, fie să reziști mai bine la efort. Fac o grămadă de teste antidoping. Sunt mulți oameni care spun: <<Bă, tu sigur trișezi, ești cam prea bun>>. Nici nu prea stau să răspund. Dar când mă întreabă lumea serios, le spun că fac foarte multe teste antidoping, teste care vin random (n.r. – la întâmplare), pot și acum să mă sune să mă întrebe unde sunt. <<Sunt aici, la un podcast>>. <<OK, te așteptăm la tine acasă să oferi o mostră de sânge și una de urină>>. Și nu pot spune nu, pentru că altfel îmi iau o penalizare, care poate însemna o suspendare de câțiva ani. Și, în plus, n-am de ce să mă ascund. Cred că am făcut peste 100 de teste antidoping, vin oamenii și la 5 dimineața, sună la ușă direct sau în timpul antrenamentului. Eu am o aplicație și spun mereu unde sunt, unde dorm, unde petrec o oră pe zi, unde voi fi peste un timp și așa mai departe“, a povestit David.

VEZI RĂSPUNSUL OFERIT DE DAVID POPOVICI LA PODCASTUL FAIR PLAY

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...