David Popovici, start lansat la Naționalele de la Otopeni: Ora la care va ataca, diseară, prima medalie de aur

David Popovici, start lansat la Naționalele de la Otopeni: Ora la care va ataca, diseară, prima medalie de aur

Campionatele Naţionale de seniori, tineret şi juniori în bazin scurt (25 de metri) au început de joi, la Otopeni, urmând să se desfășoare aici până duminică.

David Popovici

Vedeta evenimentului e David Popovici (19 ani). Acesta va concura în patru probe (50 m liber, 100 m liber, 200 m liber şi 100 m mixt). Pentru înotătorul de la CS Dinamo debutul a fost cu dreptul, el obținând calificarea în finala probei de 100 de metri liber, cu timpul de 47.88 de secunde. Cursa pentru medalii e programată pentru diseară, de la ora 18.20. Competiția de la Otopeni poate fi urmărită, live, accesând acest link.

În acest weekend, David va avea următorul program: 200 m liber (vineri), 100 m mixt (sâmbătă) şi 50 m liber (duminică). În fiecare zi, calificările vor fi în sesiunea de dimineaţă (9.00 – 12.00) şi finalele după amiază, începând cu ora 17.30. Biletele pentru sesiunea de dimineață costă 10 lei, în timp ce un tichet pentru finale are prețul de 25 de lei.

După acest eveniment, David Popovici va sări peste Mondialele de la Doha (2-18 februarie) pentru a se concentra pe pregătirea Jocurilor Olimpice din 2024 de la Paris (26 iulie – 11 august).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?