David şi Victoria Beckham, criticaţi pentru că au distribuit poze cu fiul lor adolescent, Cruz, în ipostaze provocatoare

David şi Victoria Beckham, criticaţi pentru că au distribuit poze cu fiul lor adolescent, Cruz, în ipostaze provocatoare

David şi Victoria Beckham au fost criticaţi de fanii de pe reţelele de socializare pentru că au distribuit poze de la ultima şedinţă foto a fiului lor Cruz, în vârstă de 17 ani, în care acesta apare la bustul gol, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent.

Criticile au apărut după ce Victoria a distribuit luni (21 februarie) pe Instagram imagini de la şedinţa foto făcută de Cruz pentru revista i-D, la o zi după ce acesta a împlinit 17 ani.

Cruz - unul dintre cele cinci "cover star-uri" ale numărului "Out of Body" al revistei - s-a lăsat fotografiat în mai multe ipostaze provocatoare, una dintre poze înfăţişându-l la bustul gol, cu părul vopsit în roz (bubblegum), boxeri albi şi cu pantalonii în vine.



Imaginea seamănă izbitor de mult cu ipostaza în care a apărut tatăl său, superstarul David Beckham, pe coperta revistei Homme Plus în luna mai a anului trecut.

Fanii au criticat însă pozele postate de Posh Spice pe Instagram cu fiul ei adolescent, calificându-le drept "terifiante" sau "triste".

Un utilizator Instagram a scris: "Nu vreau să văd un băiat de 17 ani aşa", în timp ce un altul consideră pozele "groaznice", având în vedere că fiul soţilor Beckham este încă minor.

Remarcând tatuajul cu fluture al lui Cruz, alţi utilizatori i-au reproşat părinţilor săi că i-au permis acest lucru, având în vedere că este ilegal să te tatuezi înainte de vârsta de 18 ani în Marea Britanie.

Beckham senior a postat, la rândul său, pe Instagram, fotografiile cu Cruz de la şedinţa foto, fiind criticat şi el de fani într-o manieră similară.

În interviul ce însoţeşte pozele în revistă, Cruz a dezvăluit că urmăreşte o carieră în muzică după ce s-a gândit pentru scurt timp să joace fotbal la nivel profesionist, la fel ca tatăl său.AGERPRES/ (AS - autor: Ana Alecu, editor: Codruţ Bălu, editor online: Ada Vîlceanu)

Sursa fotografiilor: David Beckham/Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...