De astăzi, 10 februarie, începe rambursarea în conturile bancare a impozitelor achitate de familii în 2021 (Mihály Varga)

De astăzi, 10 februarie, începe rambursarea în conturile bancare a impozitelor achitate de familii în 2021 (Mihály Varga)

De astăzi, 10 februarie, începe rambursarea în conturile bancare a impozitelor achitate de familii în 2021, pentru cei care au solicitat viramentul prin transfer bancar, a anunţat, joi, Mihály Varga, ministrul ungar al finanţelor, pe pagina sa de socializare. Acesta a mai adăugat că suma plătită de stat prin transfer depăşeşte 561 de miliarde de forinţi (1,589 miliarde euro) şi toate familiile vor primi sumele cel târziu până luni, adică înainte de termenul legal. Livrările prin poştă au avut loc deja şi astfel 160.000 de familii au primit aproximativ 50 de miliarde de forinţi (141,65 milioane euro).

Politicianul a subliniat că, odată cu rambursarea impozitelor achitate de familii, în luna februarie, 610 miliarde de forinţi (1,728 miliarde euro) vor fi înapoiaţi părinţilor care cresc copii. Performanţa economiei ungare oferă o oportunitate în ceea ce priveşte consolidarea familiilor. Ungaria a avut anul trecut cea mai mare creştere economică din ultimii 30 de ani, iar în acest an se aşteaptă o creştere cu mult peste 5%, a afirmat Mihály Varga. Potrivit ministrului, este important ca dreptul la rambursarea impozitelor să nu poată fi pierdut. Aceasta poate solicitată în declaraţia de impozit pe venit a persoanelor fizice, pentru cei care nu au depus declaraţia până la data de 31 decembrie anul trecut./lendrefy/sdm2

(MTI – 10 februarie)

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /