De căcat! Fiola și Pișfucel au făcut conferință de presă la nuntă! Pișfucel: „Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie”

De căcat! Fiola și Pișfucel au făcut conferință de presă la nuntă! Pișfucel: „Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie”

De căcat! Fiola și Pișfucel au făcut conferință de presă la nuntă! Pișfucel: „Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie.” Ziariştii, primiţi pentru declaraţii la nunta lui Claudiu Manda cu Olguţa Vasilescu: „Sunt 517 invitaţi. Domnul Dragnea a ajuns deja.

Petrecerea de nuntă organizată de Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu are loc în seara zilei de sâmbătă, 30 martie, la un restaurant de lux din localitatea doljeană Işalniţa.

Potrivit celor doi miri, mare parte din organizarea petrecerii a căzut în sarcina naşului de cununie Ovidiu Flori, primar în localitatea doljeană Işalniţa, acolo unde are loc evenimentul. „Avem 517 invitaţi confirmaţi. Este vorba despre colegi de partid, parlamentari, membri ai familiei, apropiaţi. Domnul Dragnea a ajuns deja. O să se servească un meniu tradiţional oltenesc: cu friptură, sarmale, desert şi tot ce trebuie“, a spus Claudiu Manda în faţa ziariştilor al căror acces a fost permis în sală câteva minute, înainte de sosirea invitaţilor.

Olguţa Vasilescu a spus că poartă o rochie creată de Roxana Butnaru şi că n-au pregătit un moment special pentru dansul mirilor, dar că ca are „un pic de emoţii", pentru ca de fiecare data i se pare ca nu a avut suficient timp sa pun lucrurile in ordine.

Întrebat daca are emotii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ: „Da, ciudat, dar da. La vârsta pe care o avem chiar avem emoţii".

Întrebată despre luna de miere, Olguța Vasilescu a răspuns: „Nu cred că o să avem luna de miere, cred că o să avem campania electorală în luna de miere”.

Întrebați, de asemenea, dacă se gândesc la copii, Claudiu Manda a răspuns afirmativ, ziariștii precizând apoi că nu se referă la copiii pe care cei doi îi au deja.

Petrecerea are loc în comuna Işalniţa, situată la 13 kilometri de Craiova, într-un restaurant numit Riviera Ballroom. Conform prezentării de pe site-ul localului, decorul "este un mix între modern şi retro inspirat subtil din America anilor '50, cu un decor mascat din influenţele Broadway-ului, un spaţiu care combină un decor de teatru cu zona de mese / restaurant, un fel de "melody-club" reinventat". 





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...