De ce a refuzat Rod Stewart un milion de dolari pentru a cânta la Cupa Mondială din Qatar

De ce a refuzat Rod Stewart un milion de dolari pentru a cânta la Cupa Mondială din Qatar

Pe măsură ce Cupa Mondială din Qatar se apropie, cântărețul Rod Stewart a dezvăluit că a refuzat să cânte la mondial din pricina faptului că în ultima perioadă Qatarul s-a confruntat cu controverse cu privire la discriminarea femeilor și a comunității LGBTQ+, iar drepturile omului nu sunt respectate, relatează People.

Rod Stewart a refuzat să cânte la Cupa Mondială din Qatar. GettyImages

Stewart ar fi trebuit să concerteze în Qatar pe 20 noiembrie. Starul rock a primit oferta de un milion de dolari în urmă cu 15 luni, afirmând în prezent că a refuzat-o.

De fapt, mi s-au oferit mulți bani, peste 1 milion de dolari, să cânt acolo acum 15 luni. Am refuzat-o. Nu este corect să plec. Nu este ce trebuie”, a afirmat Stewart.

În aceeași ordine de idei, cântărețul a menționat numeroasele încălcări ale drepturilor omului în Qatar. Acesta a vorbit despre discriminarea femeilor și a comunității LGBTQ+ și despre decesul a 37 de lucrători migranți care au ajutat la construirea stadioanelor unde se va desfășura Cupa Mondială .

Acestea ar fi cauzele pentru care Rock Stewart a refuzat să cânte.

Afirmațiile cântărețului vin în contextul în care fostul fotbalist David Beckham a fost criticat de fani fiindcă s-a înscris ca ambasador la Cupa Mondială din Qatar.

Și Dua Lupa a fost invitată să cânte la Cupa Mondială, însă a refuzat.

Nu voi concerta”, se arată într-o poveste publicată pe Instagram de artista Dua Lipa. „Aștept cu nerăbdare să vizitez Qatarul când acesta și-a îndeplinit toate angajamentele privind drepturile omului pe care le-a făcut atunci când a câștigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială".

La spectacolul care va avea loc în deschiderea Cupei Mondiale se așteaptă să participe cântăreața Shakira, Jungkook de la BTS și rapperul Lil Baby. De asemenea, vor avea loc concerte la care vor cânta: Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...