De ce ar vrea cineva să arate așa?

De ce ar vrea cineva să arate așa?

De ce ar vrea cineva să arate așa?

Katelyn Runck este supranumită regina fitnessului, iar dacă ne uităm la pozele pe care le postează pe rețelele de socializare este greu de înțeles de ce.

Sportiva în vârstă de 32 de ani concurează în divizia WBFF Pro Fitness Model și se mândrește cu un CV impresionant.

Katelyn este influencer de succes, model pentru mai multe branduri sportive și proprietara centrului centrului de wellness „Lifestyle Savy&Boutique” din Carolina de Nord.

Bruneta se bucură de popularitate în mediul online, iar pe contul de Instagram are peste 2,5 milioane de urmăritori. Katelyn este populară printre iubitorii de fitness și pentru calendarul sexy pe care îl pregătește în fiecare an.

Katelyn, care este și antrenor de fitness, îi ajută pe oameni să obțină corpul mult visat și îi motivează constant. “Crede în tine! Asumă-ți provocările! Nu lăsa nimic să-ți stea în cale”, este deviza brunetei.

Americanca adoră să pozeze provocator pe contul de socializare. Katelyn și-a uimit admiratorii cu cele mai recente imagini postate pe internet.

„M-am întors și sunt mai puternică ca niciodată”, a scris bruneta în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de inimioare și sute de comentarii.

Antrenoarea de fitness apare într-un body ultra decupat, iar fanii au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei.

Bombshell”, „Arăți uimitor!”, „Ești într-o formă de zile mari!”, „Tot respectul pentru felul în care arăți!”, „Wow, ne uităm la perfecțiune! Nu poate fi mai mult de 2-3% grăsime corporală! Incredibil cum arăți!”, „Pozele tale îmi fac ziua mai frumoasă”, i-au scris urmăritorii.

Fotografii: Instagram @KatelynRunck


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?