De ce fug în Costa Rica oamenii care știu lucruri grave despre Dragnea? Își mai aduce cineva aminte de Costel Comana?

De ce fug în Costa Rica oamenii care știu lucruri grave despre Dragnea? Își mai aduce cineva aminte de Costel Comana?

De ce fug în Costa Rica oamenii care știu lucruri grave despre Dragnea? Își mai aduce cineva aminte de Costel Comana?

Când la sfârșitul lunii februarie 2015 s-a transmis știrea că românul Costel Comana a murit la bordul unui avion cu destinația Costa Rica părea un fapt banal. Apoi s-a aflat că era om de afaceri. Apoi că era cționar la concernul feroviar Regiotrans, investigat de procurorii DNA.

Apoi s-a aflat că fusese coleg de facultate cu Liviu Dragnea. Apoi s-a aflat că Dragnea făcuse un milion de euro din tranzacții imobiliare suspecte cu fostul coleg. Apoi s-a aflat că-și făcuseră vacanțele în Brazilia.

Luni s-a aflat că Alina Bica, fost procuror și fost șef al structurii antimafia din România, a fugit în Costa Rica. Tot luni s-a aflat că este nedeplasabilă. Și că ar fi suferit un accident în Spania. 

În acest caz se știa deja că Bica și Dragnea sunt investigați de procurori într-un dosar de trafic de influență și pentru o șpagă de peste 3 milioane de euro.

Oare de ce fug oamenii care știu lucruri grave despre Dragnea în Costa Rica?

„Am văzut știrile apărute despre pretinsa mea fugă din țară. Într-adevăr nu mă aflu în țară, lucru pe care l-am adus la cunoștință instanței, dar țin să precizez că nu se pune problema să fi fugit din țara, așa cum nu se pune problema să mă gândesc să fug în viitor. Mă confrunt cu o situație personală, privată, care și ea a fost adusă la cunoștința instanței. Mai multe comentarii nu doresc să fac. Voi clarifica situația în foarte scurt timp”, a spus Alina Bica, potrivit Antena3.ro.

O mai apuca?

Bica, spun sursele noastre, este plecată din țară încă din noiembrie

Alina Bica nu a venit nici la începutul lunii decembrie 2017 la proces, iar avocaţii au depus atunci în instanţă acte medicale care confirmau că ea ar fi suferit un accident în Spania, au mai spus sursele.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

4 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD

5 De citit...