De ce nu vă duceți la Rahova, să-i țineți de urât? Codrin Ștefănescu, nostalgic: Mă sună colegi să-mi spună că-l regretă pe Dragnea. Că le e dor

De ce nu vă duceți la Rahova, să-i țineți de urât? Codrin Ștefănescu, nostalgic: Mă sună colegi să-mi spună că-l regretă pe Dragnea. Că le e dor

De ce nu vă duceți la Rahova, să-i țineți de urât? Codrin Ștefănescu, nostalgic: Mă sună colegi să-mi spună că-l regretă pe Dragnea. Că le e dor de timpurile în care luptam împreună.
 
Codrin Ștefănescu, fostul adjunct al lui Liviu Dragnea în ultima perioadă în care acesta a condus PSD, a postat joi pe Facebook un mesaj nostalgic, în care susține că în fiecare zi oamenii din partid îi spun cât de dor le este de fostul președinte social-democrat, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.

 ”Mă sună colegi în fiecare zi să-mi spună că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! Că le este dor de timpurile în care luptam împreună pentru un crez și vocea noastră era auzită. Îmi spun că sunt nostalgici. Până azi le spuneam să aibă răbdare și să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Ștefănescu se află în conflict cu noua conducere a PSD, el numărându-se, alături de Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov sau Carmen Dan, printre fidelii lui Liviu Dragnea epurați de echipa Dăncilă imediat după întemnițarea fostului lider social-democrat.

Codrin Ștefănescu a candidat și la președinția PSD împotriva Vioricăi Dăncilă, dar fără nicio șansă de izbândă. Funcția de secretar general al PSD, deținută de Ștefănescu, i-a fost încredințată lui Mihai Fifor, și el un fost fidel al lui Liviu Dragnea, dar care a schimbat la timp tabăra.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”