De ce părinții nu ar trebui să lase nimic copiilor în testament. Un avocat dă sfaturi utile cu privire la moștenire

De ce părinții nu ar trebui să lase nimic copiilor în testament. Un avocat dă sfaturi utile cu privire la moștenire

Un avocat susține că alegerea preferată perfectă pentru părinți este aceea de a nu lăsa nimic în testament copiilor, cu condiția să se ia măsuri alternative. Acesta explică de ce părinții ar trebui să nu își treacă copiii în testament și ce ar trebui să facă în schimb.

Testamentul nu este un act atât de sigur pe cât s-ar crede FOTO arhiva Adevărul

Poate că sună dur, dar nu vorbim despre a-i exclude pe copii din testament , lăsând totul câinelui. Mai degrabă, avocatul specializat în protecția financiară, Brittany Cohen, explică doar că testamentul nu este de fapt cel mai bun mod de a lăsa copiilor averea.

Într-un clip postat pe TikTok, Cohen explică ce alte așa zise mișcări financiare comune sunt interzise, și ce ar trebui să facă în schimb părinții.

Nu lăsați nimic copiilor prin testament

Asta înseamnă să-i excludeți din testament, dar nu în felul în care ați crede.

"În schimb, aș lăsa totul într-un fond, iar copiii mei să fie numiți beneficiari ai acestuia", explică Cohen.

Un fond este un aranjament legal care stabilește cum pot fi folosite activele în timpul vieții unei persoane, precum și cui și cum ar trebui să fie transmise după moartea acesteia.

De obicei, le privim strict ca pe ceva specific pentru cei foarte bogați, dar ele sunt de fapt aranjamente legale simple, aplicabile chiar și unor active minime, precum o mașină și o casă. Și, spre deosebire de testament, ele protejează activele de multe forme de impozitare, contestații ale testamentului din partea membrilor familiei și alte probleme comune ale moștenirii.

Pe scurt: dacă doriți să vă asigurați că activele ajung unde doriți, cu cât mai puțină agitație, puneți-le într-un fond, nu doar în testament. Și asta nu se referă doar la bani și la casă, spune Cohen.

Niciodată să nu puneți copiii beneficiari ai asigurării voastre de viață.

"În schimb, aș constitui un fond viabil și l-aș desemna drept beneficiar al conturilor mele de asigurare de viață", spune Cohen, "și apoi aș numi copiii mei beneficiari ai fondului".

Un fond viabil este un tip specific de fond care acoperă modul în care activelevoastrer trebuie gestionate în timp ce sunteți încă în viață, dacă intrați în incapacitate sau dacă muriți. Cuvântul "viabil" înseamnă că acesta poate fi modificat în orice moment până la moartea voastră.

Plasarea asigurării de viață într-un fond, în loc să numiți direct copiii drept beneficiari, va proteja plățile de asigurare de viață de multe forme de impozitare.

Nu adăugați numele copiilor pe actul casei

Oamenii fac adesea acest lucru crezând că vor evita ca locuința lor să ajungă la succesiune.

Din păcate, nu funcționează așa, și aici din nou, Cohen recomandă un fond viabil pentru a vă asigura că locuința voastră ajunge la persoanele pe care doriți să le primească, fără a trece prin sistemul succesiunii.

Nu vă faceți copiii să treacă prin succesiune

Asta înseamnă să vă ocupați de proprietatea voastră înainte de a muri, desigur, dar să o faceți în modul corect cu fonduri, care, după cum explică Cohen, "evită succesiunea în instanță astfel încât ei să nu fie nevoiți să-și petreacă timpul, energia și banii inutil la tribunal pentru a deveni proprietari ai activelor pe care doriți să le moștenească."

În Statele Unite, cu ajutorul unui avocat, înființarea unui fond costă în mod obișnuit între 1.500 și 2.500 de dolari - o sumă mică de plată pentru a vă asigura că cei dragi sunt îngrijiți așa cum doriți, nu așa cum preferă tribunalele și guvernele .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?