„De ce să ajute bărbații la ceva? Descurcați-vă singure. Asta ați vrut”/Val de comentarii misogine la adresa actriței Andreea Hristu

„De ce să ajute bărbații la ceva? Descurcați-vă singure. Asta ați vrut”/Val de comentarii misogine la adresa actriței Andreea Hristu

Actrița Andreea Hristu a povestit în urmă cu două zile cum a fost băută ziua, în parcul Cișmigiu din București, fără ca nicio persoană să intervină, în ciuda faptului că patru bărbați au asistat la incident.

Postarea de pe Facebook s-a viralizat și a adunat aproape 2.000 de comentarii, însă multe dintre ele au blamat-o pe femeie, bărbații susținând că nu era obligația nimănui să intervină și că, dacă tot se dorește egalitate între sexe, nu ar trebui să se aștepte ca bărbații să o apere.

”Nu ești bre puternică? De ce s-ar pune cineva în pericol pentru tine? Iți dai prea multă importanță. Acu stai cu mufa umflată. Enjoy”

”Acei "bărbați" de care zici tu, nu se bagă pentru că sunteți independente și nu aveți nevoie de nimeni să vă deschidă un borcan. Este 2023. (...) Sunt sigur că l-ai supărat și tu cu ceva care nu a ajuns în detaliile postării că "respiram pe o bancă citind o carte și a început unu să mă bată cu cărțile mele" e o poveste de adormit copiii”

”Sunt aproape sigur că și tu i-ai răspuns urât și te-ai uitat cu "grețuri" cum se zice. Oricât de agresiv e un om, dacă vorbești frumos, în 99% din cazuri nu se întâmplă nimic”

”Pai de ce să intervină bărbații? Nu ziceți mereu că sunteți puternice și independente? Sunt sigur că faceți față, gladiatoarelor”


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...