De ce sport s-a apucat Simona Halep în așteptarea deciziei de la TAS. Imaginea momentului

De ce sport s-a apucat Simona Halep în așteptarea deciziei de la TAS. Imaginea momentului

În așteptarea verdictului în apelul pe care l-a înaintat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Simona Halep se delectează și se antrenează în alt domeniu.

Românca s-a apucat serios de golf, ea descoperindu-și talentul în urmă cu mai multă vreme în Dubai și începând să joace constant „sportul bogaților”. Simona Halep a postat astăzi încă un filmuleț în care apare lovind mingea de golf. Fostul număr 1 mondial are și un exemplu în acest sens, pe Rafael Nadal, jucătorul care evoluează la amatori și care a devenit campion în cadrul unor competiții de golf.

Simona Halep speră că va putea reveni pe terenul de tenis. Foto EPA EFE

Totuși, Simona Halep este încrezătoare că apelul ei de la TAS va avea succes și că va putea reveni în circuitul WTA. Însă veștile care au venit până acum de la Curtea de Arbitraj Sportiv sunt puține: elvețienii au anunțat doar că apelul româncei a fost înregistrat, însă nu a oferit niciun termen limită în desfășurarea procesului.

Simona lucrează în același timp la un documentar despre viața sa , alături de regizorul Radu Muntean. Acesta realizat, în trecut, și un clip publicitar în care „Simo“ a promovat un deodorant , iar românca a postat zilele trecute pe rețelele de socializare o imagine din timpul filmărilor din Dubai, în mijlocul deșertului. Fotografia publicată de Simona, care e înconjurată de echipa de filmare a fost însoțită de următorul mesaj: „Băieții aștia = Cei mai buni #RaduMuntean“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat