De ce sunt florile la fel de importante ca meniurile la nunți. Cele mai potrivite alegeri în 2023, conform florarilor

De ce sunt florile la fel de importante ca meniurile la nunți. Cele mai potrivite alegeri în 2023, conform florarilor

În ultimii ani, florile au devenit un element foarte important în organizarea unei nunți. Astfel, conform florarilor, există anumite tendințe în rândul mirilor care aleg să își unească destinele în anul 2023.

Aranjamente florale SURSĂ Arhiva Adevărul

Dacă în trecut se punea accentul pe un buchet al miresei perfect, acum lucrurile au luat amploare. Astfel, la fel de importante precum buchetul miresei sunt și aranjamentele florale care vor fi așezate pe mese sau chiar la intrarea în sala de evenimente.

Anotimpul, cel mai important criteriu în alegerea florilor perfecte

Un aspect important, care trebuie luat în calcul în momentul în care vrem să alegem florile pentru o nuntă este anotimpul în care are loc evenimentul. Astfel, susțin specialiștii, mirii trebuie să aleagă cele mai proaspete flori, de multe ori fiind căutate cele mai viu colorate. Totodată, aranjamentele de flori trebuie să fie asortate cu celelalte decorațiuni din restaurant.

,,Când vrem să alegem florile pentru nuntă trebuie să ținem cont și de anotimpul în care ne aflăm. De exemplu, vara, în sezonul estival, mirii au acces la o paletă destul de mare de flori. Acest lucru poate face ca alegerea lor să fie mai complicată, deoarece există o mulțime de flori superbe, deci totul ține de imaginație. Mulți tineri căsătoriți au început să aleagă să decoreze mesele și sala cu brumărele, crini, albăstrele sau gladiole. Totodată, a început să fie la mare căutare și floarea soarelui sau irisul. În topul preferințelor se află, în continuare, trandafirii. Toamna vom alege culori aprinse de arămiu, portocaliu, roșu sau maro și galben, deoarece acestea predomină în florile specifice anotimpului. Astfel, mirii pot opta pentru crizanteme, trandafiri, dalii sau eustoma. În timpul iernii este bine să ne asortăm cu anotimpul, cu atmosfera de afară și să optăm pentru flori albe. Putem realiza un contrast frumos folosind frunze de un verde puternic sau roșu aprins. Primăvara, când totul revine la viață, avem posibilitatea să facem multe alegeri interesante. Ar fi indicat să ne orientăm către florile specifice sezonului, precum lalele, hortensii, frezii, orhidee sau bujori. Acestea sunt foarte viu colorate și inspiră foarte multă delicatețe și naturalețe", a precizat Andreea Prisăcaru, organizator de evenimente în Iași.

Cum arată buchetul miresei în 2023

Fără îndoială, un moment important pentru orice mireasă este alegerea buchetului perfect. Mai ales pe perioada verii, există o mulțime de posibilități care pot fi luate în calcul. Cu toate acestea, cei care se ocupă de organizarea de evenimente susțin că buchetul trebuie să fie în echilibru cu temperamentul miresei.

,,Pentru miresele care aleg un buchet cu trandafiri, trebuie să știe că acestea reprezintă legătura puternică dintre cei doi îndrăgostiți, iubirea necondiționată și eternă. Dacă se optează pentru trandafiri albi, ei exprimă dragostea tânără. Există o mulțime de alte flori care pot impresiona și pot fi alese pentru cel mai special buchet. De exemplu, bujorii, care au o mireasmă foarte plăcută, sunt flori foarte delicate și au o simbolistică romantică. Primăvara se poate alege un buchet de lalele, care exprimă foarte multă eleganță", a adăugat Andreea Prisăcaru.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?