De cine se ține norocul scai în 2023. Ziua în care fiecare zodie are succes, cine va avea lumea la picioare

De cine se ține norocul scai în 2023. Ziua în care fiecare zodie are succes, cine va avea lumea la picioare

În anul 2023 pentru fiecare zodie în parte există o zi norocoasă. Conform previziunilor astrale, horoscopul aduce schimbări importante pentru mulți nativi, dar și surprize.

Fiecare zodie va avea o zi norocoasă în 2023 FOTO Shutterstock

Iată la ce trebuie să te aștepți, în funcție de semnul tău zodiacal, relatează a1.ro.

Zi norocoasă Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, anul 2023 vine cu vești importante pe toate planurile, arată previziunile astrale. Astfel, 16 mai se arată o zi norocoasă în plan sentimental și profesional, căci tot ceea ce ține de bani, carieră, iubire și apreciere este la superlativ pe această dată.

Zi norocoasă Taur

Taurii, la fel ca și cei născuți în zodia Berbec , au ca zi norocoasă în anul 2023 data de 16 mai. Jupiter, planeta norocului și a evoluției, va aduce nativilor puteri de care nu erau conștienți că le au. O energie ieșită din comun îi va ajuta să exceleze în carieră.

Unii nativi vor lua decizii importante

Zi norocoasă Gemeni

Gemenii trebuie să profite din plin de data de 17 ianuarie, căci aceasta este ziua lor norocoasă din anul 2023, potrivit horoscopului. După o perioadă extrem de solicitantă fizic și psihic, a venit momentul ca nativii să își găsească liniștea și odihna de care aveau nevoie.

Zi norocoasă Rac

Racii au ca zi norocoasă în anul 2023 data de 30 august. Norocul pare că se va ține scai de ei, așa că sunt sfătuiți să profite din plin. Vor fi plini de idei, iar acest lucru le va aduce o evoluție importantă nu doar la capitolul carieră, ci și în ceea ce privește banii, sănătatea și relația de cuplu.

Zi norocoasă Leu

Leii au ca zi norocoasă data de 7 februarie 2023. Acesta este momentul în care vor simți că lumea e la picioarele lor și chiar vor lua decizii importante.

Zi norocoasă Fecioară

Fecioarele trebuie să ia în serios sfatul de-a profita din plin de data de 1 aprilie, fiindcă nu e o păcăleală. Vor apărea noi oportunități de care trebuie să profiți din plin.

Zi norocoasă Balanță

Balanțele au ca zi norocoasă data de 30 octombrie, potrivit previziunilor astrale. Nativii cestei zodii sunt sfătuiți să profite de această zi și de surprizele ce pot apărea atunci.

Cine va avea un an fantastic

Zi norocoasă Scorpion

Scorpionii au ca zi norocoasă în anul 2023 data de 16 noiembrie, potrivit horoscopului. Este un an fantastic pentru cei născuți în această zodie, așa că surprizele plăcute vor apărea mai mereu.

Zi norocoasă Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de surprize plăcute pe 17 ianuarie, căci aceasta este ziua lor norocoasă din anul 2023, potrivit horoscopului. Se anunță un an destul de intens pentru cei născuți în această zodie , însă ziua de 17 ianuarie va veni și cu surprize plăcute.

Zi norocoasă Capricorn

Capricornii au ca zi norocoasă în anul 2023 data de 23 martie. Cei născuți în această zodie vor vedea că viața și norocul li se vor schimba începând cu 23 martie , după o perioadă în care viața a adus multe provocări. Nativii se vor simți mult mai încrezători în forțele lor, arată glam.com.

Zi norocoasă Vărsător

Vărsătorii vor avea noroc pe 30 octombrie, căci aceasta este ziua lor norocoasă din anul 2023. Este luna ce va aduce mult optimism celor născuți în această zodie. Vor avea noroc în dragoste și la bani și vor reuși să realizeze lucruri la care nici nu visau.

Zi norocoasă Pești

Peștii trebuie să profite din plin de data de 7 martie, căci aceasta este ziua lor norocoasă. Este data la care vor începe să se întâmple multe schimbări importante pentru cei născuți în această zodie. Vor deveni mai maturi și mai responsabili.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Rusia, oameni buni...