De citit!/Jumătate dintre decedații din România, confirmați post-mortem sau în ziua morții. Medic: Unde greșim?

De citit!/Jumătate dintre decedații din România, confirmați post-mortem sau în ziua morții. Medic: Unde greșim?

Confirmarea de infectare cu Covid-19 a venit în ziua morții sau post mortem în peste jumătate din cazurile înregistrate în România. Calculul a fost făcut de Dan Dumitrescu, medic în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Este cazul a 48 de decese din totalul de 78 raportat până acum. Mai mult, arată medicul într-o postare pe pagina de Facbook, 32 de decese din cele 78 sunt în Suceava.

Dan Dumitrescu a analizat și decesul femeii de 27 de ani care a devenit cea mai tânără victimă a Covid-19, din România. Aceasta „a beneficiat de tratament specific” 6 zile de la diagnosticare până la deces fiind pacientul cel mai rezistent dintre cei decedați.

„Unde greșim? Ce trebuie să schimbăm?”, se întreabă medicul, prezentând aceste date.

 „48 decese din 78, au fost confirmate Covid + postmortem 32 decese dintr-un total de 78, sunt in Suceava ...... Cam asa stam, ora 12:00 Din 69 decese, in 43 de cazuri, confirmarea Covid a venit postmortem sau un ziua decesului!

26 cazuri din cele 69 sunt in Suceava Cel mai tanar 27 ani, fiind si cel care “a beneficiat de tratament specific“ 6 zile de la diagnosticare pana la deces - cel mai rezistent dintre cei decedati Unde gresim?

Ce trebuie sa schimbam? Altfel, maine sunt de garda!”, a scris medicul Dan Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.

  


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”