De citit!

De citit!

Reportajeisback : „Eu când vad toți proștii ăștia care pupa voluntar în cur Rusia prin comentarii pe oriunde, ma apuca o silă imensa. Oameni tâmpiți care nu au fost niciodată în Rusia, care nu au interacționat niciodată cu rusi si care nu cunosc ruși. Mentalitate de slugi care se apleacă după cine e mai puternic. Nu, nu ma refer aici la piscina imensa de postaci plătiți. Ma refer aici la prostul clasic care crede ca înțelege ceva din ce se întâmplă și care susține retorica Rusiei și cade în cur de admirație când îl vede pe Putin.
Bineînțeles este dificil sa judeci o națiune după câțiva indivizi dar oare aveți idee cum vad rușii România? Nu ma refer la clasa politica și nici la rușii fugiți de acolo prin vest. Va spun eu, rușii ne tratează cu maxima aroganță pana la nivel de bullying. Bai deștepților rusii sunt încă chinuiți de mentalități imperialiste și v-ar manca pe pâine dacă ar putea.
De unde știu?
Ani de zile am încercat sa întru în Rusia cu niște medicamente esențiale produse de o firma americana. Tot ce am obtinut din partea rușilor a fost dispreț și tentative de țeapă.
O alta firma a mea românească a contactat zeci de firme din Rusia pentru a vinde produse în Rusia la preturi excelente pentru ei. Știți cum răspund la emails firme mari din Rusia? Aveți idee ce ne-am auzit?
Sau poate vreți sa va povestesc despre echipa de designeri rusi din Petersburg cu care am lucrat pana am prins conversatii între ei în care ne făceau țigani deși ii plăteam regește și am fost tot timpul super profi cu ei.
Treziți-vă la realitate. Rusii nu sunt prietenii voștri. Ok, rusul de rand e nevinovat. Suferă și ei de sărăcie, corupție și sunt sigur ca nu are nimeni chef sa moara în războaiele lui Putin. Dar la nivel de societate pentru ei sunteți niște țigani și nu i-ar deranja sa va mai ia odată tezaurul. Ce dracu sunteți atât de proști?
Și dacă tot sunt unii care ii pupa în cur pe rusi s-ar putea ca în 3 ani sa aibă ocazia sa le spele tancurile de noroi. Pe gratis.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa