De FRICĂ, pesediștii își aduc oamenii: 30 de autocare în București pentru parada de 1 Decembrie, în aceeași zi cu protestele

De FRICĂ, pesediștii își aduc oamenii: 30 de autocare în București pentru parada de 1 Decembrie, în aceeași zi cu protestele

Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea, a aprobat participarea simpatizantilor PSD adusi de 30 de autocare la parada Zilei Nationale a Romaniei, potrivit unor documente obtinute de HotNews.ro. Autocarele vor stationa in zona Complexului Expozitional Romexpo, iar afluirea si defluirea participantilor se vor face in mod individual. Potrivit unor surse HotNews.ro, PSD ar fi cerut aprobare pentru inca 20 de autocare, dezvăluie Hotnews.ro .

Reamintim ca pe 1 Decembrie, incepand cu ora 18.00, este anuntat in Piata Victoriei un nou protest marca Coruptia ucide, impotriva modificarilor la Legile Justitiei, existand riscul ca evenimentele sa se suprapuna.

HotNews.ro a solicitat telefonic un punct de vedere Primariei Capitalei, dar pana la ora publicarii articolului nu am primit niciun raspuns.

"1 decembrie 2017, intre orele 07.00 - 18.00, pentru participarea la parada Zilei Nationale a Romaniei, vor sosi in Bucuresti cca. 30 de autocare, care vor stationa in locuri special amenajate in acest sens, in zona invecinata cu intrarea C a Complexului Expozitional Romexpo, asa cum declara organizatorul. Afluirea si defuirea participantilor se vor face in mod individual si nu se va afecta traficul pietonal si rutier din zona. Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit, d din Legea 60/1991 republicata, organizatorul adunarii publice va delimita spatiul de desfasurare prin semnalizare distincta si vizibila. Totodata organizatorul, sub indrumarea si supravegherea fortelor de ordine de la fata locului, va lua masuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranta suficient pentru eliminarea eventualelor situatii generatoare de risc la adresa participantilor, unde nu va fi permisa parcarea vehiculelor destinate transportului", se arata in protocolul aprobat de Primaria Capitalei si obtinut de HotNews.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...