De INTERNAT la Bălăceanca! Priviți ce-a făcut TÂMPITA ASTA!

De INTERNAT la Bălăceanca! Priviți ce-a făcut TÂMPITA ASTA!

Un copil de zece ani este atras, chiar de ziua lui, printr-o infamă scrisoare redactată de dementa Oana Stancu, în scandalul iscat în jurul evacuării Antenelor de către ANAF. Vehement criticată în zona reţelelor de socializare, scrisoarea al cărei destinatar este fiica lui Dan Tapalagă, de la Hotnews, este replica „acidă” pe care Oana Stancu a înţeles s-o adreseze jurnalistului acuzat că i-ar fi ironizat pe vârstnicii participanţi la mitingul organizat, vineri, în Piaţa Constituţiei de evacuaţii din șoseaua București-Ploiești.

“N-a ras nimeni de publicul vostru, demn de milă şi compasiune. Dar am cedat, recunosc, în faţă unui irezistibil comic de situaţie. Cum să le cântaţi bieţilor pensionari "sus în aer", ăştia nu prea au cum să se zbenguiască, abia ies din iarnă înţepeniţi de frig şi foame”, scria Dan Tapalagă, vineri, 19 februarie, în articolul intitulat “Mulţumim, Antena 3!”, în care  persifla spectacolul grotesc oferit de vedetele trustului patronat de Dan Voiculescu care au citat din Brâncuşi şi Corneliu Coposu, au căzut în genunchi etc.

Antena3 anunţa luni că va înainta o plângere Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării împotriva jurnalistului de la Hotnews şi a lui Mălin Bot, de la Evenimentul Zilei, pe motiv că, prin articolele lor, ar fi îndemnat opinia publică la dispreţuirea pensionarilor. După ce zile în şir le-a ţinut isonul celor care i-au calificat pe criticii Antenelor  “cretinii de pe internet”, “trepaneţi”, “agarici”, Oana Stancu compune o delirantă scrisoare pe care decide să o încredinţeze spre publicare Jurnalului Naţional. O scrisoare “educativă” patetică în care Ilinca este sfătuită să nu se ruşineze sau să-şi dispreţuiască tatăl (Dan Tapalagă) atunci când acesta va fi la vârsta senectuţii şi când ea însăşi îi va cumpăra “mult hulitul Urinal de azi”.

Ne cerem scuze, dar nu vom difuza textul scris de tembela asta. E, totuși, vorba despre un copil de 10 ani...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...