De la Eurovision la „Românii au talent“. Ce artiști urcă pe scena talent-show-ului

De la Eurovision la „Românii au talent“. Ce artiști urcă pe scena talent-show-ului

Foști concurenți ai Selecției Naționale din 2022 vor face spectacol la Pro TV, în această seară, de la 20.30.

Trupa E-AN-NA a participat Selecția Națională Eurovision din România 2022 FOTO Pro TV

În ediția cu numărul 10 din acest sezon „Românii au talent“ noi concurenți lasă emoțiile în culise și ajung în fața juriului pentru a arăta că sunt pregătiți să strălucească. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au descoperit deja talente incredibile în acest sezon, dar așteaptă cu entuziasm să ofere din nou patru de „Da“ pentru cei ce merită să ajungă în etapa următoare.

Anul trecut au decis să participe în Selecția Națională Eurovision din România, au ajuns în semifinală și au cucerit țara cu ritmurile lor. Acum, cei din trupa E-AN-NA vor să treacă la următorul nivel. „Ne place să ridicăm sala în picioare“ este motto-ul lor, iar diseară vor ca toți cei prezenți să cânte alături de ei. După ce vom afla de la ce vine numele formației, rămâne să descoperim ce reacții vor stârni.

O concurentă de 49 ani lucrează în optică, însă adevărata ei pasiune a fost și va rămâne muzica. Obișnuia să cânte alături de fostul soț pe vapor, erau iubiți de toți cei care-i ascultau și atunci când au interpretat ultima dată împreună, el i-a spus: „Te rog, ai grijă de tine și vocea ta“. La doar trei zile a murit, iar atunci pentru ea ceva s-a oprit: „De trei ani nu am putut să urc pe scenă. A venit momentul să revin“. În această seară, Anda își caută vocea pierdută și e dispusă să arate că poate fi o mare sărbătoare pentru ea.

De la un tânăr care a fost ghidat de bunicul lui să-și urmeze pasiunea, la un moment spectaculos de teatru – dans, de la un magician care lucrează în desen grafic la un pompier care iubește muzicatoate acestea pot fi urmărite astăzi, la „Românii au talent“, de la 20.30. Emisiunea poate fi urmărită în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 „Este cea mai letală forță de luptă de pe planetă și o vom păstra așa”