De la o ceartă pe Facebook a copiilor, membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic

De la o ceartă pe Facebook a copiilor, membrii unei familii s-au luat la bătaie în trafic

Scandalul a avut loc în centrul Craiovei. Membrii familiei s-au întâlnit în trafic, au oprit maşinile şi au început să-şi arunce vorbe grele. Unul dintre bărbaţi, fiind singur, s-a refugiat în autoturism când a văzut că spiritele se încing. "Am crezut că nu mai scap", a mărturisit el, scrie Adevărul .

Totul s-a întâmplat în centrul Craiovei. Membrii familiei s-au intersectat în trafic.

Într-o maşină se afla un singur bărbat, în vârstă de 50 de ani, iar în celălalt autoturism erau rudele sale: două femei şi un alt bărbat. Aceştia din urmă au început să-i reproşeze bărbatului că fiul lui îşi batjocoreşte pe Facebook verişorul.

"Copilul tău e de vină! Al tău a înjurat!“... „Ba al tău! El a început", au început oamenii să se certe.

De aici s-a ajuns la ameninţări. Bărbatul care era singur s-a refugiat în autoturismul personal când a văzut că spiritele se încing.

În acel moment, rudele sale au început să lovească maşina cu pietre şi o rangă. Autoturismul a fost grav avariat.

"Am crezut că nu mai scap. Au dat cu o rangă în maşină, cu pietre", le-a povestit bărbatul poliţiştilor care au ajuns la faţa locului.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Calea Bucureşti, din Craiova este în desfăşurare un scandal.

La faţa locului au fost dirijate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, unde a fost identificat un barbat de 50 de ani, din Craiova, care a declarat faptul că a fost ameninţat cu acte de violenţă de trei persoane, care i-ar fi şi provocat distrugeri autoturismului proprietate personală, prin lovire cu obiecte contondente.

Persoana vătămată a fost condusa la sediul secţiei pentru audieri şi totodată politistii desfăşoară activităţi pentru depistarea persoanelor implicate si stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Cei trei agresori, bărbatul şi cele două femei, au fost identificaţi, dar poliţiştii încă îi caută.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infraţiunilor de ameninţare şi distrugere, Cercetarile sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...