De Paște, mielul Ghiță. De Rusalii, lupii Dragnea și Băsescu

Ghiță, poreclit „prostul SRI”, a fost mielul de Paște, se vorbește prin mediile ofițerești din serviciile secrete. De Rusalii sunt pregătiți lupii Dragnea și Băsescu. Dar nu pentru că va furniza Ghiță niscaiva informații. Nu vă faceți iluzii, Ghiță este un miel fără prea mult creier. Și ăla pe care-l are este sufocat de conspirații și bășini fantasmagorice. Nu va spune nimic în sensul incriminării unui Ponta sau Dragnea sau Băsescu. 

Nu de aici vin șușotelile despre Dragnea și Băsescu. Așa cum am scris vineri, Dragnea a devenit subiect de siguranță națională pentru un anumit serviciu secret. Asta pe de-o parte. Pe de altă parte el este investigat și în cel puțin trei dosare de corupție. Din care unul vizează constituirea unui grup infracțional organizat. Ăsta e cu beleaua. O să vedeți surpriză, că nu are legătură cu absolut nimic din ce s-a vehiculat în presă sau în zvonistică despre Dragnea. Acest specimen fără scrupule a fost unul dintre cei mai perverși indivizi de la vârful statului român. Pe Ponta și pe Ghiță i-au băgat pentru faza cu Tony Blair. Însă Dragnea, pe spinarea multora ca Ponta, Ghiță, Băsescu, Geoană, etc. și-a construit o rețea în statul român care a ajuns să le depășească pe cele construite de Hrebenciuc și Blaga la un loc! 

Băsescu este atât de stresat încât n-a mai așteptat să ciocnească ouă roșii de Paști, a strivit cartoane întregi deja sub bucile curului! După ce Udrea i-a spus în față că-l livrează. Cu fulgi cu tot. Să nu mai vorbim că și-a făcut curaj, de la stres, să recunoască și colaborarea dintre Cocoș și DNA. Confirmând public, ce ordinărie, faptul că băiatul lui Cocoș a fost sodomizat în pușcărie.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Incredibil, în spitalul unde-a fost directoare șpăgăreasa PSD medicii trag la sorți cine să trateze pacienți c…

2 VIDEO Priviți cum este onorat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de co…

3 Medic român din Elveția: Este greu să te protejezi, indiferent de țara în care ești. În Geneva nu se mai găseș…

4 Adolescentă de 16 ani, cea mai tânără victimă ucisă de coronavirus în Franţa: Avea o tuse mică, iar primele do…

5 Regele Thailandei s-a izolat alături de 20 de femei, în Germania, unde a închiriat hotel întreg

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă