Debut dezastruos pentru Joao Felix la Chelsea! Portughezul a fost eliminat după doar 57 de minute

Debut dezastruos pentru Joao Felix la Chelsea! Portughezul a fost eliminat după doar 57 de minute

Joao Felix nu a avut parte de debutul la care se așteptau fanii englezi de la Chelsea. Fotbalistul portughez a avut o intrare horror în minutul 57 și a văzut direct cartonașul roșu.

Joao Felix eliminat in Fulham - Chelsea 1-2 FOTO EPA

Împrumutat de Chelsea de la Atletico Madrid până la finalul acestui sezon, Joao Felix a debutat în meciul cu Fulham, la doar o zi de la anunțarea transferului. Portughezul a încercat să joace mingea după o preluare largă dar l-a lovit direct cu talpa pe Kenny Tete. Arbitrul a fost aproape de fază și a acordat direct cartonașul roșu, în minutul 57.

11 milioane de euro va plăti Chelsea pentru împrumutul lui Joao Felix. Interesant e faptul că în contract nu a fost adăugată o clauză de transfer definitiv, deci șansele ca portughezul să continue din vară în Anglia sunt foarte mici, mai ales după debutul dezastruos din această seară.

Chelsea a pierdut partida cu Fulham, scor 1-2 și se depărtează de locurile care duc în cupele europene. Este a treia partidă în campionat în care Chelsea nu reușește să câștige, bifând o singură remiză și două înfrângeri. De partea cealaltă, Fulham a urcat pe locul 6 grație celor 3 puncte obținute pe teren propriu cu Chelsea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

2 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia