Decebal Făgădău (PSD) își anunță victoria la Primăria Constanța, potrivit numărătorii paralele

Decebal Făgădău (PSD) își anunță victoria la Primăria Constanța, potrivit numărătorii paralele

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcția de primar al Municipiului Constanța, primarul interimar Decebal Făgădău, și-a anunțat victoria în alegerile locale de duminică 5 iunie, în urma realizării numărătorii paralele din majoritatea secțiilor de votare.

La 45 de minute după miezul nopții, Decebal Făgădău, liderul Organizației municipale Constanța a PSD și primar interimar al orașului, s-a declarat câștigător în cursa electorală pentru funcția de primar, în cadrul unei scurte declarații de presă la sediul său de campanie, înconjurat de o parte din echipa de consilieri locali municipali.

'Sunt în măsură să vă comunic rezultatul aproape final al numărătorii paralele. PSD a câștigat funcția de primar al Constanței la o diferență de aproape 7.000 de voturi. Rezultatul din această seară mă mulțumește pe de o parte. Prezența scăzută la vot trebuie să fie considerată un vot de blam pentru actuala clasă politică. Îi felicit pe toți competitorii politici indiferent de modul în care au ales să facă campanie. Îmi doresc ca în Consiliul Local să existe un singur partid, cel al constănțenilor. Vă asigur de o întreagă transparență, de dialog cu constănțenii. Vom organiza o conferință de presă în care vă vom prezenta proiectele noastre. Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanței. Vom continua schimbarea și în partid, vom face o analiză atentă. Îi asigur pe constănțeni că cel de al 55-lea primar al municipiului va fi primarul tuturor', a declarat Făgădău.

La finalul declarației de presă, Decebal Făgădău a adresat un cuvânt de mulțumire și colegilor de partid din echipa de campanie, adăugând că fără ei nu ar fi reușit nimic. 'Am câștigat cam 70% dintre secțiile de votare, 30% le-am pierdut. Trebuie să continuăm reforma în partidul nostru. Ajutați-mă în acest mandat', a mai spus Făgădău.

AGERPRES / (AS — autor: Dan Mihăescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”