Deces subit la MAE din Moscova: corpul neînsufleţit al unui angajat descoperit la etajul 19

Deces subit la MAE din Moscova: corpul neînsufleţit al unui angajat descoperit la etajul 19

Corpul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit joi dimineaţă la etajul 19 al clădirii unde se află sediul Ministerului de Externe rus, în Moscova, informează mass-media ruse, între care postul de televiziune Ren-Tv, postul de radio 'Govorit Moskva' şi publicaţia Vzgliad.

Potrivit aplicaţiei Telegram, persoana decedată este un angajat al ministerului, Oleg Krivov (68 de ani), al cărui corp neînsufleţit a fost găsit în WC de către femeia de serviciu.

Krivov activa în cadrul departamentului care se ocupa cu monitorizarea respectării regulilor de neproliferare a armelor de distrugere.

Conform informaţiilor preliminare, nu ar exista semne de moarte violentă pe corpul său. Unele media scriu că acesta a decedat din cauza unui stop cardiac.

Informaţia despre cadavrul descoperit joi dimineaţă la sediul MAE rus încă nu a fost confirmată oficial.

Situaţii similare au existat şi în trecut. În 2016, la Moscova a fost descoperit cadavrul lui Piotr Polşikov (58 de ani), principalul consilier al Departamentului America Latină din Ministerul de Externe al Rusiei. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit la domiciliul său, cu o rană în cap provocată prin împuşcare. MAE a declarat că nu este vorba de o crimă, ci de o întâmplare nefericită şi că alături de el s-ar fi descoperit un pistol şi gloanţe. Cu toate acestea, cotidianul Moskovski komsomoleţ a relatat că Polşikov fusese descoperit de poliţie cu o pernă pusă pe cap, iar arma crimei nu a fost găsită, ceea ce a alimentat suspiciunea că el a fost ucis. În noiembrie acelaşi an, a decedat subit un alt angajat diplomatic rus, Serghei Krivov (63 de ani), responsabil de securitatea Consulatului rus din New York.AGERPRES/ (AS-autor: Lilia Traci; editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?