Decizia arabilor pentru Cosmin Olăroiu, după un final negru de an

Decizia arabilor pentru Cosmin Olăroiu, după un final negru de an

Antrenorul Cosmin Olăroiu (54 de ani) va continua pe banca celor de la Al Sharjah, chiar dacă la finalul anului a ratat șansa de a cuceri trofeul cu numărul 20 în Asia.

Cosmin Olăroiu a câștigat 4 trofee cu actuala sa formație. Foto Al Sharjah

Înfrângerea din Supercupa Emiratelor Arabe Unite în fața lui Al-Ahli Dubai, scor 2-6, după ce formația sa a condus cu 2-0 , plus rezultatele slabe de la finalul anului trecut i-au făcut pe fanii lui Al Sharjah să ceară demisia lui Cosmin Olăroiu. Mai întâi a fost eliminat din sferturile Cupei Ligii, apoi a părăsit Liga Campionilor Asiei încă din faza grupelor, deși era pe primul loc după 4 runde. Iar în campionat a făcut două egaluri, astfel că Al Wasl s-a distanțat la 8 puncte în fruntea clasamentului din liga Emiratelor Arabe Unite.

Va continua la Al Sharjah

Însă Muhammad Ali Jaber Al Hammad, membru în Consiliul Director al clubului, a dat asigurări că tehnicianul va sta pe viitor pe banca lui Al Sharjah. „Cosmin va continua la Sharjah. Nu există niciun adevăr despre știrile privind demiterea sau demisia. Ne prezentăm scuzele față de fanii lui Sharjah. O greșeală a schimbat Supercupa după ce Sharjah era în avantaj”, a spus Muhammad Ali Jaber Al Hammad, potrivit Kooora.

Cosmin Olăroiu are în palmares 19 trofee cucerite în Asia, dintre care 18 în zona Golfului, dintre care 4 cu actuala sa formație: Cupa Președintelui (2022 și 2023), Supercupa (2023), și Cupa Ligii (2023).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat