Decizia luată de tatăl lui Djokovici, după ce s-a pozat cu portretul lui Putin

Decizia luată de tatăl lui Djokovici, după ce s-a pozat cu portretul lui Putin

Srdjan Djokovici (62 de ani) a luat decizia de a nu mai veni pe arena unde fiul său, Novak Djokovici (35 de ani, locul 5 ATP), va disputa semifinala de la Australian Open, cu Tommy Paul (25 de ani, locul 35 ATP), după ce a fost surprins la Melbourne printre simpatizanții lui Vladimir Putin .

„Sunt aici doar pentru a fi alături de fiul meu, n-am avut nicio intenție să creez această controversă. Am ieșit alături de fanii lui Nole, așa cum am făcut după fiecare victorie, să sărbătoresc și să fac poze cu ei.

Familia mea a trăit oroarea războiului și ne dorim pace. Voi vedea semifinală de acasă, pentru a nu-l deranja pe fiul meu sau pe oricare alt jucător”, a precizat Srdjan, citat de Gazzetta dello Sport.

Djokovici senior ar fi strigat „Trăiască rușii!

Tatăl lui Djokovici s-a fotografiat alături de un susținător pro rus Foto: Captură

Miercuri seara, mai multe persoane cu steaguri ale Serbiei s-au adunat în complexul de la Australian Open și au avut mesaje de susținere pentru Rusia și pentru președintele Vladimir Putin.

La acest eveniment a fost prezent și Srdjan Djokovici, tatăl lui Novak Djokovici, care s-a lăsat fotografiat alături de un susținător al Rusiei. Potrivit The Guardian, Djokovici senior ar fi strigat „Trăiască rușii!” înainte de a pleca din Melbourne Park.

„E pachetul complet. Printre steagurile Serbiei sunt steaguri cu Rusia, cu Putin, cu litera Z și steagul Republicii Donețk. E o rușine!”, a spus Vasyl Myroshnychenko, ambasadorul Ucrainei în Australia.

Simbolurile Rusiei sunt interzise la Australian Open.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”