Decizia Regelui Charles privind încoronarea, după atacurile lui Harry și Meghan asupra monarhiei

Decizia Regelui Charles privind încoronarea, după atacurile lui Harry și Meghan asupra monarhiei

Regele Charles le-a întins o ramură de măslin lui Harry și Meghan, deoarece a promis că vor fi invitați la Încoronarea sa, în ciuda repercusiunilor documentarului lor exploziv de pe Netflix .

Charles le-a spus cu amabilitate fiului și nurorii sale că vor fi bineveniți la evenimentul istoric

Deși invitațiile oficiale pentru evenimentul istoric de anul viitor nu au fost încă trimise, mai multe surse au declarat pentru Daily Mail că Charles le-a spus cu amabilitate fiului și nurorii sale că vor fi bineveniți la evenimentul istoric.

Se înțelege că punctul său de vedere nu s-a schimbat, în ciuda celor mai recente lovituri aruncate de cuplu asupra lui și a altor membri ai familiei, ca parte a acordului lor de mai multe milioane de lire sterline cu gigantul de streaming.

Au crescut solicitările pentru ca soților Sussex să li se retragă titlurile după lansarea serialului lor de pe Netflix, care a criticat dur familia regală, dar firma dorește să păstreze „demnitatea” tăcerii și să nu aibă o bătălie continuă pentru cine are „ultimul cuvânt”.

Biografa regală Sally Bedell Smith, a declarat că Harry „i-a oferit din neatenție tatălui său o oportunitate” pentru a le lua titlurile lui și soției sale.

„Titlurile Sussex ar putea dispărea. Este o chestiune de a găsi cea mai bună modalitate de a face acest lucru”, a declarat ea pentru Times, adăugând că regele „cu siguranță avea dreptul să o facă”.

Ea a spus că ar fi similar cu modul în care numele familiei regale a fost schimbat din Saxa-Coburg-Gotha în Windsor în timpul Primului Război Mondial.

Membrii activi ai familiei regale se pare că doresc să își continue angajamentele publice în ciuda criticilor și nu doresc să comenteze această dispută, au declarat surse pentru Telegraph.

Charles și Camilla plănuiesc să organizeze cel mai mare eveniment regal de Crăciun din ultimii cinci ani, iar familia Sussex este puțin probabil să fie prezentă.

În timp ce copiii Camilei vor fi prezenți - Harry și Meghan vor fi de cealaltă parte a Atlanticului, relatează The Sun.

Membrii familiei regale din așa-numita „familie loială” au fost invitați să petreacă Crăciunul la Sandringham alături de rege

Planurile pentru încoronare - care va reflecta tradiția istorică cu dorința lui Charles de a avea o ceremonie modernă care să reprezinte o monarhie mai relaxată - avansează cu pași repezi. The Mail a aflat că Regele și Regina Consort au vizitat recent Westminster Abbey ca parte a recunoașterii extinse pentru eveniment.

The Mail a dezvăluit la începutul acestui an că existau îngrijorări cu privire la utilizarea Coroanei Reginei-Mamă, așa cum era planificat anterior, din cauza controversei legate de celebrul diamant Koh-I-Noor de 105 carate - deși piatra prețioasă ar putea fi îndepărtată.

În finalul documentarului Netflix din această săptămână, Harry l-a acuzat pe tatăl său că este un mincinos atunci când s-au așezat să stabilească detaliile viitorului său și al lui Meghan la așa-numitul Summit Sandringham din ianuarie 2020.

El a spus că a fost „terifiant să îl văd pe fratele meu țipând și strigând la mine și pe tatăl meu spunând lucruri care pur și simplu nu erau adevărate, iar bunica mea să stea liniștită acolo și să asimileze într-un fel totul”.

Prințul a făcut, de asemenea, afirmații cu privire la faptul că membrii familiei regale de rang înalt sunt hotărâți să o doboare pe Meghan, după ce au devenit geloși pe popularitatea ei, plantând povești negative despre ea în mass-media.

El a spus că era de așteptat ca cineva care „se căsătorește” în familia regală să joace un rol de sprijin - folosindu-și răposata sa mamă ca exemplu - și că tensiunile au apărut atunci când a devenit clar că Meghan „fura lumina reflectoarelor - sau făcea treaba mai bine decât persoana care s-a născut pentru a face acest lucru”.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze multitudinea de acuzații nefondate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”

2 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

3 O știre pozitivă despre România

4 Cele mai noi date despre pensionarii din România

5 VIDEO Dacă imaginile sunt reale, este cel mai mare dezastru înregistrat de ruși de la invadarea Ucrainei...