Decizia TAS: Viitorul rămâne campioana României la fotbal

Decizia TAS: Viitorul rămâne campioana României la fotbal

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit că FC Viitorul rămâne campioana României, aşa cum se stabilise în Comitetul Executiv al FRF din 5 iunie.

Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FCSB. Cele două formaţii au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.

"FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF şi LPF, precizând faptul că în cazul egalităţii de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016-2017 (sezon regulat + play-off). Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FCSB în data de 6 iunie şi a confirmat decizia Federaţiei Române de Fotbal din data de 5 iunie, când s-a validat clasamentul Ligii I", se arată în comunicatul FRF.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...