Declarație HALUCINANTĂ a unui europarlamentar: Banii pentru agricultură sunt realocați refugiaților!

Declarație HALUCINANTĂ a unui europarlamentar: Banii pentru agricultură sunt realocați refugiaților!

Declarație halucinantă a europarlamentarului român Laurențiu Rebega despre subvențiile europene pentru agricultură făcute pentru portalul agricol Agroinfo.ro.

Materialul publicat de Agroinfo:

Banii fermierilor sunt în PERICOL! O discuție în particular, între doi înalți oficiali europeni, dezvăluie o strategie secretă prin care banii fermierilor, nu o să vină credeți, unde vor ajunge! Banii cu care sunt susținuți agricultorii europeni, inclusiv cei români, vor fi folosiți pentru un scop extrem de controversat și care amenință să declanșeze un scandal european de proporții!
AGROINFO este singura publicație care a aflat mărturisirea făcută de comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan, într-un moment de maximă sinceritate. Este grav și periculos ce se întâmplă!

Într-o discuție între patru ochi cu comisarul european Phil Hogan, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai avem bani! În momentul în care un comisar spune că nu mai avem bani, îl întrebi dar de ce nu mai avem bani? Pentru că se duc într-o altă direcție! Am întrebat: și care este direcția? Nu vreau să sugerez eu care este direcția, dar domnul Soros(George Soros, fost senator american de origine maghiară, implicat în sponsorizarea mai multor organizații non-guvernamentale, unele cu legături puternice cu România n.r.) la un moment dat a venit în Parlamentul European și ne-a dat sfaturi că putem găsi soluții pentru ținerea refugiaților în condiții optime cu sume de la Agricultură și de la fondurile de coeziune (politicile de coeziune n.r.).

Adică, noi să nu ne mai producem mâncarea, dar să putem să achiziționăm produse pentru susținerea celor care au provenit din spațiul extra Uniunea Europeană. Este o declarație dată de Soros în discursul lui din Parlamentul European. A fost o sugestie prin care a arătat că există posibilitatea să retragă niște bani de la Agricultură și de la fondurile de coeziune pentru susținerea acestor emigranți, reconsiderînd că Europa are nevoie, în momentul de față, de 30 de miliarde de euro pentru ținerea și, dacă vreți, crearea unor condiții optime pentru emigranți, dezvăluie europarlamentarul român Laurențiu Rebega, exclusiv pentru AGROINFO.

Comisarul european pentru Agricultură nu poate să declare public că s-a ajuns la fundul sacului și că fermierii nu mi pot fi susținuți financiar ca până acum. Phil Hogan i-a mai spus ceva extrem de grav europarlamentarului român.

Vă pot asigura că urmează o perioadă foarte grea când Agricultura nu va mai primi bani pentru toate sectoarele pe care le are în deficit. Ca toți demnitarii avem și noi discuții între patru ochi și, v-am spus, într-un moment de sinceritate mi-a spus: Laurențiu, nu mai există bani! Declarația nu o poate face ca și comisar, dar eu îmi asum cele spuse și mă puteți cita, mai spune Rebega.

Discursul miliardarului american George Soros în Parlamentul European a fost pe 30 iunie 2016. Controversatul filantrop și om de afaceri a mai spus că în următorii cinci ani, statele membre UE ar trebui să cheltuiască 200 de miliarde de euro pentru primirea și integrarea refugiaților. Uniunea Europeană dispune, în momentul de față, de prea puține surse de finanțare a bugetului, de aceea Soros a sugerat că ar trebui introduse taxe europene, de exemplu pe combustibil și tranzacții financiare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 Așa o fi?

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Imaginea asta e România...