Declarație șocantă la Survivor România! Alina Radi îl numește pe Kamara "caz social". De ce este acuzat artistul

Declarație șocantă la Survivor România! Alina Radi îl numește pe Kamara "caz social". De ce este acuzat artistul

În ediția de luni seară de la Survivor România, competiție transmisă de Pro TV, tensiunile dintre cele două echipe, dar și în interiorul acestora, ating cote maxime. Cea mai nouă concurentă din echipa Războinicilor îi aduce acuzații grave lui Kamara.

Alina Radi îl numește pe Kamara "caz social"

Echipa Războinicilor a pierdut prima Imunitate a săptămânii în fața Faimoșilor. Din cauza frustrărilor acumulate pe parcursul probei, războinicii încep să facă afirmații destul de grave despre adversari.

Alina Radi a spus că artistul Kamara profită de starea de sănătate a fiului său Leon și așa ajunge în toate emisiunile.

„Ăsta oricum e caz social. Vine pe la toate emisiunile și se milogește pe sănătatea fiului său. Profită de asta”, spune Alina Radi, în fața colegilor din echipa Războinicilor, fără ca vreun membru din echipa Faimoșilor să audă afirmațiile șocante ale artistei.

La fel de șocant ca afirmația concurentei este faptul că nimeni din echipa sa nu ia atitudine dat fiind faptul că Kamara a făcut eforturi foarte mari pentru a strânge de-a lungul timpului banii necesari pentru operațiile de care a avut nevoie fiul său.

Cine sunt concurenții propuși spre eliminare

Proba pentru Imunitate a fost câștigată de Faimoși. Așadar, Războinicii au fost nevoiți să propună din nou pe cineva spre eliminare. Săptămâna trecută, Codruța Began a părăsit competiția, tot din echipa Războinicilor, deși la votul pentru eliminare au participat și concurenți din echipa adversă.

Votul colectiv a fost unul surprinzător, Robert Moscalu primind 5 voturi din partea colegilor săi. Alin și Lucianna au obținut imunitatea individuală și i-au propus pe Eduard Gogulescu și Alexandra Ciomag.

Citește continuarea aici.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...