Declarații care se bat cap în cap. Oficial, la Matei Balș nu erau probleme cu căldura / Două mărturii importante contrazic discursul autorităților: în saloane era frig

Declarații care se bat cap în cap. Oficial, la Matei Balș nu erau probleme cu căldura / Două mărturii importante contrazic discursul autorităților: în saloane era frig

Declarații care se bat cap în cap în legătură cu situația de la Matei Balș. Oficial, în saloane nu erau probleme cu căldura, însă există cel puțin două mărturii care susțin că era frig, scrie G4Media .

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, reprezentantul Termoenergetica și fostul manager, Adrian Streinu Cercel susțin că nu au existat probleme cu căldura la Matei Balș. Și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, citându-l pe Streinu Cercel, că nu erau probleme cu căldura.

Și primarul Capitalei, Nicușor Dan, a negat că la Balș ar fi exitat probleme cu căldura.

Fiica unei paciente care a dus aeroterma în salon susține însă că era frig în saloane.

Mihaela Tanase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș chiar în clădirea care a ars în incendiul din această dimineață, a declarat pentru G4Media.ro că în urmă cu o săptămână a adus în salonul acesteia o aerotermă, cu acceptul reprezentanților spitalului.

Și reprezentantul firmei care asigură mententanța instalațiilor electrice de la Matei Balș susține că spitalul a avut probleme cu căldura toată iarna.

Ideea e ca a fost frig. Din cauza temperaturii s-au încălzit cu așa ceva. Toata iarna a fost avarie. Toata iarna au avut probleme cu căldura”, a mai declarat reprezentantul firmei de mentenanță pentru Buletin de București.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria