Declarații halucinante ale unui fost deputat rus. Rusia ar trebuie să anexeze un oraș din NATO. La ce se referă VIDEO

Declarații halucinante ale unui fost deputat rus. Rusia ar trebuie să anexeze un oraș din NATO. La ce se referă VIDEO

Declații halucinante ale unui fost deputat rus. Semyon Bagdasarov a de înțeles într-o emisiune că Moscova ar trebui să profite de „situația dificilă” din Turcia pentru a anexa Istanbulul, oraș despre care susține că îi aparține Rusiei.

"Să ridicăm anumite forțe în Turcia și să întoarcem statului nostru ceea ce ne aparține din punct de vedere istoric - Constantinopolul", a declarat Bagdasarov în cadrul emisiunii Soloviov Live, relatează hotnews.ro , citând The Moscow Times .

Bagdasarov a explicat faptul că Rusia ar trebuie să profite de situația din Turcia, care se află în criză economică și profund marcată de cutremurele devastatoare. În acest context, Rusia ar trebui să revendice ceea ce îi aparține din punct de vedere istoric.

De asemenea, el a mai precizat că Turcia să fie „expulzată" din Asia Centrală, să-și reducă influența în Ucraina și să fie „dată afară" din Caucazul de Sud.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru criză. Criza trebuie să se încheie cu prăbușirea și anexarea teritoriilor noastre", a adăugat Baghdasarov.

Aceste declarații vin după ce Kemal Kılıçdaroğlu, un consilier al candidatului unic al opoziției din Turcia, Unal Çevikez, a promis într-un interviu acordat publicației Politico că, dacă opoziția va câștiga viitoarele alegeri din Turcia, Ankara va reaminti Rusiei de apartenența sa la NATO.

Potrivit lui Ceviquez, relațiile dintre Rusia și Turcia sunt acum asimetrice, deoarece Ankara depinde de importurile de resurse energetice rusești.

În cadrul discuțiilor cu Rusia, cu siguranță ne vom strădui să avem relații egale. Dar vom reaminti Rusiei și faptul că Turcia este membră a NATO", a declarat el.

Erdogan anunţă menţinerea datei alegerilor prezidenţiale şi legislative pentru 14 mai

Alegerile prezidenţiale şi legislative din Turcia vor avea loc la 14 mai, aşa cum a fost prevăzut, a anunţat pe 1 martie preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, în pofida seismului devastator din 6 februarie.

Denunţând vocile critice care s-au ridicat împotriva modului în care a fost gestionat cataclismul de guvernul său, şeful statului turc a dat asigurări: "Le vom da răspunsul adecvat la 14 mai".

Erdogan a exclus de facto orice amânare a scrutinului la care el a anunţat că va candida din nou , în pofida situaţiei din regiunile afectate de seism.

Peste 45.000 de persoane au murit în 11 provincii din sudul şi sud-estul Turciei.

Şeful statului turc şi-a cerut "iertare", luni, pentru întârzierile din primele zile în organizarea operaţiunilor de salvare în timp ce strigăte de ajutor se auzeau de sub dărâmături.

Erdogan a recunoscut din nou miercuri, în faţa parlamentarilor din partidul său, Partidul Justiţiei şi Dezvoltării, AKP), că operaţiunile de salvare au fost întârziate în primele zile "din cauza haosului şi condiţiilor meteorologice".

"Cu toate acestea, la numai câteva ore după cutremur, miniştrii noştri au contactat oraşele afectate şi au început să coordoneze munca", a subliniat Erdogan. "Noi am încercat să facem tot ce era omeneşte posibil", a insistat el, denunţând "dezbaterile vicioase" cu privire la instituţii şi armată.

Potrivit lui Erdogan, 14 milioane de persoane au fost afectate de seism.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale