Declarații halucinante la televiziunea rusă de stat: „Cine îl va înlocui pe Biden dacă noi îl omorâm?”

Declarații halucinante la televiziunea rusă de stat: „Cine îl va înlocui pe Biden dacă noi îl omorâm?”

Nu este prima dată când televiziunea de stat rusă îi provoacă pe aliații Ucrainei. Încă de la debutul războiului, jurnaliștii postului au făcut declarații șocante. Recent, președintele american Joe Biden a fost ținta acestor atacuri, relatează La Libre.

La televiziunea de stat rusă s-a vorbit despre asasinarea lui Biden. Foto Captură video Twitter

Această discuţie cu Joe Biden ne apropie de victorie”, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, luni la finalul vizitei surpriză a omologului său american la Kiev.

Presupunând că vizita liderului de la Casa Albă, care și-a reafirmat sprijinul pentru țara aflată în război de aproape un an, i-a încântat pe ucraineni, aceasta nu i-a încântat deloc pe ruși.

Vizita, pe care unii au văzut-o ca pe o palmă usturătoare” pe obrazul lui Putin, a fost foarte comentată la televiziunea de stat rusă. Veritabil organ de propagandă al Kremlinului, postul a fost scena unei dezbateri în timpul căreia jurnaliștii pro-Putin au vorbit despre asasinarea președintelui american Joe Biden .

Preşedintele Putin poate fi ameninţat în aşa fel?”, a întrebat prezentatoarea Olga Skabeieva, exprimându-şi neînțelegerea față de faptul că Moscova i-a permis liderului de la Casa Albă să viziteze Ucraina.

Un specialist militar a replicat că rușii s-ar fi putut ocupa de Joe Biden, însă asta ar fi fost o „reacție excesivă”. „Cine îl va înlocui pe Biden dacă noi îl omorâm? Kamala Harris. Biden, în ciuda pretinsei sale demenţe, mai este în stare să judece. Harris nu are nicio limită”, a declarat el.

Olga Skabeieva a solicitat Kremlinului să nu mai adopte o poziție atât de „pașnică" față de Occident. „Președintele Putin a sugerat că adevăratul război nu a început încă. Ce mai așteptăm?", a declarat propagandista, conform Het Laatste Nieuws.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale