Declarațiile sclavilor Gâdea și Badea după ce stăpânul lor a fost eliberat

Declarațiile sclavilor Gâdea și Badea după ce stăpânul lor a fost eliberat:

Mircea Badea: „Eu consider că în acest moment ne-am luat ostaticul înapoi și – pe persoană fizică fac această declarație – mă simt în acest moment mult mai dezinhibat decât dacă aș fi fost până acum, din motive evidente. (...) Sigur că mă bucur foarte mult că Dan Voiculescu pe care l-am considerat întotdeauna, am și afirmat asta în mai multe ocazii, un camarad este în sfârșit eliberat”, a declarat Mircea Badea.

Mihai Gâdea: „Decizia de astăzi a instanței nu are cum să nu te bucure, după trei ani de iad, în care un om a pierdut trei ani din viață pe o decizie nedreaptă (...) Totul doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, că ai avut curaj să nu te pui în genunchi în fața unui Sistem care a comis abuzuri nemărginite.

Decizia de astăzi nu poate să te bucure foarte tare pentru că din viața unui om au fost furați niște ani, în mod nedrept, de către o judecătoare exclusă din magistratură. Pe de altă parte momentul acesta trebuie privit ca atare și nu pot să nu recunosc că mă bucură această decizie, dar rămân foarte multe semne de întrebare, cum rămâne cu acea înregistrare cu Traian Băsescu care spunea cum a aranjat completul de judecată. Începând de astăzi trebuie să căutăm adevărul. Cred că doar instanțele din România și din Europa pot face lumină în cel mai mare abuz pe care noi l-am văzut în ultimii 20 de ani”, a spus Mihai Gadea, la Antena 3.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

5 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!