Declarațiile sclavilor Gâdea și Badea după ce stăpânul lor a fost eliberat

Declarațiile sclavilor Gâdea și Badea după ce stăpânul lor a fost eliberat:

Mircea Badea: „Eu consider că în acest moment ne-am luat ostaticul înapoi și – pe persoană fizică fac această declarație – mă simt în acest moment mult mai dezinhibat decât dacă aș fi fost până acum, din motive evidente. (...) Sigur că mă bucur foarte mult că Dan Voiculescu pe care l-am considerat întotdeauna, am și afirmat asta în mai multe ocazii, un camarad este în sfârșit eliberat”, a declarat Mircea Badea.

Mihai Gâdea: „Decizia de astăzi a instanței nu are cum să nu te bucure, după trei ani de iad, în care un om a pierdut trei ani din viață pe o decizie nedreaptă (...) Totul doar pentru faptul că ai îndrăznit să crezi altceva, că ai avut curaj să nu te pui în genunchi în fața unui Sistem care a comis abuzuri nemărginite.

Decizia de astăzi nu poate să te bucure foarte tare pentru că din viața unui om au fost furați niște ani, în mod nedrept, de către o judecătoare exclusă din magistratură. Pe de altă parte momentul acesta trebuie privit ca atare și nu pot să nu recunosc că mă bucură această decizie, dar rămân foarte multe semne de întrebare, cum rămâne cu acea înregistrare cu Traian Băsescu care spunea cum a aranjat completul de judecată. Începând de astăzi trebuie să căutăm adevărul. Cred că doar instanțele din România și din Europa pot face lumină în cel mai mare abuz pe care noi l-am văzut în ultimii 20 de ani”, a spus Mihai Gadea, la Antena 3.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărul neștiut despre pensiile magistraților

2 Un ofiţer de intelligence israelian dezvăluie că Wuhan ar avea două laboratoare care sunt implicate în dezvolt…

3 Iulian Chifu vorbește despre legătura dintre virusul ucigaş și primul laborator chinez cu germeni patogeni de …

4 Faptele s-au prescris! Mafia din justiție l-a rezolvat pe Nelu Iordache, achitat definitiv în Dosarul Transalp…

5 VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infecta…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză