Decretele privind revocarea lui Stelian Ion de la MJ şi desemnarea lui Lucian Bode interimar, publicate în MO

Decretele privind revocarea lui Stelian Ion de la MJ şi desemnarea lui Lucian Bode interimar, publicate în MO

Decretele privind revocarea lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei şi cel prin care ministrul de Interne, Lucian Bode, este desemnat ministru interimar la Justiţie au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind revocarea lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul privind desemnarea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministru interimar al Justiţiei.

Premierul Florin Cîţu a decis, miercuri, revocarea din funcţie a lui Stelian Ion.

"Am luat o decizie necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui României cererea de revocare din funcţia de ministru al Justiţiei a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună modernizării României. Stelian Ion este un ministru care nu a reuşit să se impună în coaliţie, nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit proiectele. De exemplu, desfiinţarea Secţiei Speciale, care nici după opt luni de mandat nu a fost desfiinţată", a afirmat Cîţu, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Joi dimineaţa, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a primit cererea de revocare a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei şi că o analizează. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante