Decretul de numire a lui Vlad Voiculescu ministru al Sănătății, semnat de președintele Iohannis

Decretul de numire a lui Vlad Voiculescu ministru al Sănătății, semnat de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a lui Vlad Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Vlad Voiculescu va avea loc vineri, la ora 14,00, la Palatul Cotroceni.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat joi că a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Vlad Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății.

El a arătat că a decis să își asume inclusiv un risc și să îl propună pe Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății, precizând că acesta este un economist cu experiență de management în sistemul financiar, dar a avut ocazia să cunoască bine sistemul medical din România.

Fostul ministru Patriciu Achimaș-Cadariu și-a prezentat pe 9 mai demisia din funcție. Ulterior, premierul Dacian Cioloș a convenit, împreună cu președintele Klaus Iohannis, să preia conducerea interimară a Ministerului Sănătății până la numirea unui nou ministru.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”