Decretul pentru desemnarea lui Nicolae Ciucă premier interimar - publicat în Monitorul Oficial

Decretul pentru desemnarea lui Nicolae Ciucă premier interimar - publicat în Monitorul Oficial

Decretul prin care preşedintele Klaus Iohannis îl desemnează în funcţia de prim-ministru interimar pe Nicolae Ciucă , ministru al Apărării, a fost publicat luni seara în Monitorul Oficial.

De asemenea, a fost publicat şi decretul prin care şeful statului a luat act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de şef al Executivului.

Luni seara, într-o declaraţie susţinută la Palatul Victoria, Ludovic Orban a anunţat că demisionează din funcţia de premier.

Potrivit unor surse, în cursul zilei de marţi, mai mulţi lideri ai Partidului Naţional Liberal ar urma să aibă o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis ca să discute posibile variante de premier pentru a fi desemnat după validarea alegerilor parlamentare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu