Deea Maxer, reacție nervoasă după ce în mediul online s-a insinuat că are o relație cu un doctor

Deea Maxer, reacție nervoasă după ce în mediul online s-a insinuat că are o relație cu un doctor

Până în acest moment, nici Dinu, nici Deea, nu au oferit alte declarații despre despărțire însă, aceasta din urmă a publicat o primă reacție cu privire la divorț și la acuzațiile care i s-au adus. Gurile rele au fost de părere că Deea l-ar fi părăsit pe Dinu pentru un alt bărbat, mai cu seamă un medic alături de care s-a tot afișat în ultima vreme pe rețelele de socializare.

Deea Maxer a decis deja să îl scoată pe soțul ei și din viața virtuală, iar în prezent nu îl mai urmărește în mediul online. La scurt timp, aceasta a publicat și prima „replică” în toată situația divorțului.

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul... Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Ar fi păcat să dai totul pe un altul”, i-a scris un utilizator.

„Gura lumii numai pământul o astupă!”, a publicat Deea Maxer în mediul online, optând să se rezume doar la acest citat al lui Anton Pann, care indică faptul că speculațiile nu au niciun sâmbure de adevăr.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...