DEGRADARE TOTALĂ/IMBECILUL ăsta a fost VIOLAT de un REFUGIAT SOMALEZ! Acum îi PLÂNGE de MILĂ!

DEGRADARE TOTALĂ/IMBECILUL ăsta a fost VIOLAT de un REFUGIAT SOMALEZ! Acum îi PLÂNGE de MILĂ!

Ceea ce veți citi în continuare nu este o glumă. Ci o situație care arată gradul de degradare la care s-a ajuns în anumite societăți occidentale. Este un exemplu care explică în mare parte degringolada cu refugiații din ultimul an de zile. Dar și de ce s-au ascuns majoritatea dramelor generate de aceștia în rândul popoarelor care i-au primit ca pe niște loviți de soartă. Iar tăcerea murdară inițială de la Koln n-a fost decît un exemplu strigător la cer. Un politician imbecil din Norvegia face acum furori cu declarația sa făcută recent într-o emisiune TV. TV. Violat în propria casă de un refugiat din Somalia, politicianul și-a exprimat regretul că agresorul va fi deportat!

Politicianul norvegian Karsten Nordal Hauken a declarat că a fost violat de un refugiat somalez chiar în propria casă, iar agresorul a fost prins și condamnat la 4 ani de închisoare.

„Sunt un bărbat heterosexual violat de un somalez refugiat. Am suferit o traumă, însă acum mă simt vinovat pentru că îl vor deporta în Somalia, după ce a facut 4 ani de închisoare", a declarat norvegianul pentru un post de televiziune, conform PROTV.

Când a aflat că refugiatul urma să fie deportat în Somalia pentru agresiunea comisă, politicianul a declarat ca se simte vinovat pentru ceea ce urma să se întample.

„M-am simțit ușurat când a fost condamnat la închisoare. Dar acum simt și vinovăție pentru că eu sunt motivul pentru care el nu o să mai poată să trăiască în Norvegia. Îl așteaptă un viitor incert în Somalia. El este produsul unei lumi nedrepte, o lume a razboiului și disperarii", a mai spus politicianul.

Presa occidentală a tratat pe larg declarațiile. Noi avem noroc. Tocmai a reintrat în joc MM2...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 Mai există DNA?