DEGRADARE TOTALĂ/IMBECILUL ăsta a fost VIOLAT de un REFUGIAT SOMALEZ! Acum îi PLÂNGE de MILĂ!

Ceea ce veți citi în continuare nu este o glumă. Ci o situație care arată gradul de degradare la care s-a ajuns în anumite societăți occidentale. Este un exemplu care explică în mare parte degringolada cu refugiații din ultimul an de zile. Dar și de ce s-au ascuns majoritatea dramelor generate de aceștia în rândul popoarelor care i-au primit ca pe niște loviți de soartă. Iar tăcerea murdară inițială de la Koln n-a fost decît un exemplu strigător la cer. Un politician imbecil din Norvegia face acum furori cu declarația sa făcută recent într-o emisiune TV. TV. Violat în propria casă de un refugiat din Somalia, politicianul și-a exprimat regretul că agresorul va fi deportat!

Politicianul norvegian Karsten Nordal Hauken a declarat că a fost violat de un refugiat somalez chiar în propria casă, iar agresorul a fost prins și condamnat la 4 ani de închisoare.

„Sunt un bărbat heterosexual violat de un somalez refugiat. Am suferit o traumă, însă acum mă simt vinovat pentru că îl vor deporta în Somalia, după ce a facut 4 ani de închisoare", a declarat norvegianul pentru un post de televiziune, conform PROTV.

Când a aflat că refugiatul urma să fie deportat în Somalia pentru agresiunea comisă, politicianul a declarat ca se simte vinovat pentru ceea ce urma să se întample.

„M-am simțit ușurat când a fost condamnat la închisoare. Dar acum simt și vinovăție pentru că eu sunt motivul pentru care el nu o să mai poată să trăiască în Norvegia. Îl așteaptă un viitor incert în Somalia. El este produsul unei lumi nedrepte, o lume a razboiului și disperarii", a mai spus politicianul.

Presa occidentală a tratat pe larg declarațiile. Noi avem noroc. Tocmai a reintrat în joc MM2...

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

4 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

5 Dăncilă la DNA? Ițele scandalului Tarom duc la vârful guvernului și PSD! „Cuc s-a dus la ordin acasă la direct…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un tip a creat ciocanul lui Thor cu electromagneţi şi amprentă