DEGRINGOLADĂ! Mitingul URIAȘ anunțat de PSD pentru susținerea Proastei s-a transformat într-o BĂȘINICĂ! Atât mai poți Dragnea, după ce ți-a înfipt-o Ponta?

DEGRINGOLADĂ! Mitingul URIAȘ anunțat de PSD pentru susținerea Proastei s-a transformat într-o BĂȘINICĂ! Atât mai poți Dragnea, după ce ți-a înfipt-o Ponta?

Degringolada e în toi în PSD! Mitingul URIAȘ anunțat pentru susținerea Proastei s-a transformat într-o BĂȘINICĂ! Atât mai poți Dragnea, după ce ți-a înfipt-o Ponta?

PSD anunță acum pe surse că a decis să organizeze un miting pentru susţinerea Proastei. A fost stabilită şi data manifestaţiei, în mod neoficial: 9 iunie. 

Data de 9 iunie a fost stabilită de principiu de către liderii PSD, iar membrii au fost informați să se pregătească pentru a ieși în stradă ca să o susțină pe Proastă, dar și haita din conducerea partidului.

Urmează ca Dragnea să anunțe în mod oficial acest miting la care, potrivit surselor, vor fi aduși cel puțin 65.000 de trepanați, fiecare sector din București fiind responsabil să vină cu 10.000 de oameni.

Păi unde este milionul, tâmpiților? Nici juma de milion? Nici măcar o sută de mii? 65.000 de mii? Adică o bășinică, acolo, discretă? Atât mai poți Dragnea, după ce ți-a înfipt-o Ponta?

Simpatică postarea de pe Facebook a jurnalistului Ionel Stoica:

„Ce se strigă la mitingul de susținere a Vioricăi Dăncilă?
- Afară cu Abecedarul din țară!
- Orice membru PSD îi place de Dăncilă!
- Premier până la alegerile parlamentale din 20-20!
- Imunoglobinele salvează România!
- Suntem privelegeați să make a photo cu Dăncilă!
- Soros și gramatica de clasa a V-a sunt liderii Statului Paralel!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu