DEGRINGOLADĂ totală la Guvern! Ședință anunțată și anulată, atacuri între miniștri, întâlnire ratată cu Juncker! Dovada că Dăncilă este doar o marionetă în mâinile unui Dement!

DEGRINGOLADĂ totală la Guvern! Ședință anunțată și anulată, atacuri între miniștri, întâlnire ratată cu Juncker! Dovada că Dăncilă este doar o marionetă în mâinile unui Dement!

DEGRINGOLADĂ totală la Guvern! Ședință anunțată și anulată, atacuri între miniștri, întâlnire ratată cu Juncker! Dovada că Dăncilă este doar o marionetă în mâinile unui Dement! Da, oameni buni, toate acestea s-au întâmplat într-o singură zi. Și, ca să fie treaba-treabă, Dementul a hotărât că SPP-ul este de vină pentru că Proasta l-a lăsat cu ochii-n soare, în aeroport, pe pe preşedintele Comisiei Europene. Cât de cretini să-i crezi pe români ca să le vinzi o astfel de gogoașă? Să nu mai vorbim că ratarea întâlnirii s-ar putea să fie o ratare intenționată, dictată de Dement pentru a da un semnal că el hotărăște cu cine se întâlnește Marioneta!

Teodorovici, atac la Toader

Au început să se sfâșie între ei, oameni buni! Eugen Teodorovici despre Toader: ”Încep să cred că e o fugă de asumare a unor decizii. A fost plecat în delegație, acum văd că iar e plecat, e greu de rezolvat așa”.

 Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-a criticat luni pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, pentru întârzierea avizării pe două inițiative legislative: modificările la Legea insolvenței și legislația pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare.

Ședință de Guvern anunțată și apoi anulată

Ședința extraordinară de Guvern convocată inițial pentru luni, după ce Curtea Constituţională a avizat legea de revizuire a Constituţiei privind redefinirea familiei, a fost amânată pentru ziua de marți. În cadrul ședinței ar putea fi aprobat un proiect de OUG pentru modificarea legii referendumului în sensul introducerii posibilității desfășurării scrutinului de modificare a Constituției pe parcursul a două zile consecutive, pe 6 și pe 7 octombrie.

Ședința a fost amânată pentru marți, la o oră care va fi anunțată ulterior, informează Guvernul. Potrivit unor surse guvernamentale, a fost amânată din considerente tehnice, în condițiile în care vor fi mai multe acte normative legate de referendum. Practic, va fi un pachet legislativ privind organizarea referendumului.

Ratarea întâlnirii cu Juncker, atacul la SPP și replica serviciului de pază și protecție a demnitarilor

Proasta României a ratat întâlnirea cu șeful Comisiei Europene, care ar fi trebuit să aibă loc la ora 18.00 la sosirea pe Aeroportul Băneasa, au declarat pentru G4Media.ro surse politice, deși Proasta a fost cea care a insistat ca întâlnirea să aibă loc. Potrivit surselor G4Media.ro, comisarul Juncker ar fi acceptat, la insistențele premierului, deși președintele Comisiei Europene a venit la București ca invitat la Summitul celor Trei Mări, deci fără legătură cu activitatea Guvernului.

Cum explică guvernul ratarea întâlnirii dintre Proastă și Juncker: Avionul a aterizat mai repede și „SPP a preluat delegația de la scara avionului”

Guvernul anunță că premierul Viorica Dăncilă a ratat întâlnirea de azi din aeroport cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, din cauză că avionul acestuia a aterizat mai repede decât era programat. Mai mult, biroul de presă al Executivului susține într-un comunicat că imediat după aterizarea pe Aeroportul Băneasa, ”SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată”.

Comunicatul integral al Guvernului:

Urmare a unor informații publicate în spațiul public referitoare la așa zisa întârziere a premierului Viorica Dăncilă la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presă al Guvernului face următoarele precizări:

Protocolul Guvernului României a fost informat de Reprezentanța Delegației Comisiei Europene în România că aeronava cu care se deplasează în România președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Băneasa, la ora 18.30, informații confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dăncilă a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Băneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anunțat de către directorul Aeroportului Băneasa că aeronava cu care vine în România președintele Comisiei Europene este posibil să aterizeze mai devreme decât ora anunțată inițial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dăncilă a intrat în Aeroportul Băneasa.

Însă, SPP a preluat în coloană oficială delegația președintelui Comisiei Europene de la scara avionului și a plecat spre hotelul la care urma să fie cazată.

Replică la acuzațiile Guvernului că SPP l-a luat pe Junker de la scara avionului: SPP nu stabilește programul demnitarilor. Înaltul oficial a solicitat momentul plecării de pe aeroport – surse

 „Serviciul de Protecție și Pază nu stabilește programul demnitarilor. Înaltul oficial a solicitat momentul plecării de pe aeroport. Protocolul guvernului se afla la aeroport la momentul aterizării aeronavei”, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Serviciului.

Informații prețioase

Informaţii Digi 24 arată însă că staff-ul şefului Comisiei Europene este cel care a decis plecarea de la aeroport. Consilierii lui Jean Claude Juncker au ajuns pe Aeroportul Aurel Vlaicu, au constatat că premierul României nu era prezent, motiv pentru care au cerut respectarea programului, adică plecarea în coloana oficială. Mai mult, pe aeroport în momentul aterizării aeronavei erau prezenţi membri ai protocolului Guvernului.

SPP nu stabileşte programul oficialilor, doar asigură paza şi securitatea acestora.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”