Degringoladă totală: PSD în pragul disoluției! Președintele PSD Bacău, Cosmin Necula: Doamna Dăncilă, doamnelor şi domnilor miniştri, daţi-vă demisia!

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Bacău, Cosmin Necula, a cerut demisia guvernului ca urmare a pierderii alegerilor europarlamentare de către social-democraţi, considerând că rezultatul poate fi comparat cu cel al unor alegeri parlamentare, transmite Agerpres.

 
Cosmin Necula, care este şi primarul municipiului Bacău, a scris, pe pagina sa de Facebook, că PSD trebuie să treacă în opoziţie.

„Am convingerea că România trebuie să aibă o opoziţie de stânga puternică. Însă, într-o opoziţie de stânga veritabilă nu îşi mai pot găsi locul Oprişani, Ştefăneşti şi Bădălăi! Rezumând, doamna Dăncilă, vă rog să vă daţi demisia! Doamnelor şi domnilor miniştri, vă rog să vă daţi demisiile! Astăzi, românii spun că PSD trebuie să fie în opoziţie’, a scris Cosmin Necula.

Preşedintele PSD Bacău a mai spus că, prin votul de duminică, „poporul a spus Partidului Social Democrat, suficient”.

„Este momentul să înţelegem mesajul pe care ni l-au transmis oamenii. Clar şi transparent, cetăţenii spun că noi trebuie să plecăm de la guvernare. Cred că este momentul să recunoaştem că acesta nu a fost un simplu vot, iar europarlamentarele din 2019 au echivalenţa unor alegeri parlamentare. Acest vot ne delegitimează pentru a conduce Guvernul României. Consider că, în actualul context european şi naţional, cei care au câştigat aceste alegeri trebuie să îşi asume guvernarea. Românii aşteaptă ca un nou guvern să rezolve problemele acestei ţări”, a declarat Cosmin Necula.

În judeţul Bacău, PSD a câştigat alegerile cu 27,80%, fiind urmat de PNL cu 27,11% şi Alianţa 2020 USR PLUS cu 19,76%. Pe poziţia a patra s-a clasat Pro România cu 6,23%, urmat de PMP cu 5,40% şi ALDE cu 5,29%.

În municipiul Bacău, alegerile au fost câştigate de Alianţa 2020 USR PLUS cu 30,33%. Pe poziţia a doua s-a clasat PNL cu 22,14%, în timp ce PSD ocupă poziţia a treia cu 18,92%.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Așa o fi?

4 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

5 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante