Deh, vedetă la Antena 3.../Cunoscutul medic Andrei Gregorian de la spitalul Elias, reținut sub acuzația de furt calificat de la fosta sa parteneră, doctorița Marinela Chirilă

Deh, vedetă la Antena 3.../Cunoscutul medic Andrei Gregorian de la spitalul Elias, reținut sub acuzația de furt calificat de la fosta sa parteneră, doctorița Marinela Chirilă

Un medic de la spitalul Elias din București, Andrei Gregorian, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzația de furt calificat. Bărbatul ar fi furat 35.000 de euro din casa unei femei, care este și ea medic la același spital, potrivit surselor G4Media.ro.

Poliția Capitalei a anunțat că marți a pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

„În fapt, la data de 26 septembrie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustrași 35.000 de euro, din locuința sa situată în Sectorul 1.

Din cercetările și investigațiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani.

Astfel, în vederea probării activității infracționale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite și ridicate sume importante, în lei și valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Bănuitul a fost depistat și condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

De asemenea, prejudiciul creat prin săvârșirea faptei a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, a precizat poliția.

Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cea care il acuza de furt este fosta lui partenera, tot medic, Marinela Chirila. Aceasta profeseaza la Elias.

Gregorian a aparut in luna aprilie a acestui an la Antena 3, fiind prezentat drept un caz de succes.

„Au fost afaceri din care antreprenourul a castigat bani frumosi, dar tot nu si-a gasit implinirea profesionala dupa care tanjea. S-a intors, asadar, la prima dragoste, medicina, fiind convins ca o sa gaseasca o nisa de care sa fie atras. A obtinut mai intai dreptul de libera practica pentru stomatologie de la Colegiul Medicilor si apoi s-a inscris din nou la facultate, terminand Medicina Generala.

A inceput sa profeseze ca si rezident in Chirurgia Plastica la Spitalul Elias, dar, in paralel, incepuse sa cocheteze din ce in ce mai mult cu partea de estetica. Asa ca antreprenorul din el a copt ideea unui proiect personal, pe care sa il modeleze dupa propriile-i aspiratii.

In acest fel s-a nascut, in urma cu sase ani, clinica lui de chirurgie estetica. Un vis pentru care a muncit din greu, dar pe care l-a realizat prin fortele proprii, dupa multe lectii de business invatate in anii anteriori”, sustinea Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB