Delirul mesajelor incitatoare de la Antena3 continuă/Draga Olteanu spune că Băsescu va trage în oameni

Delirul mesajelor incitatoare de la Antena3 continuă/Draga Olteanu spune că Băsescu va trage în oameni

Delirul mesajelor incitatoare de la Antena3 continuă într-o manieră aproape neverosimilă. Privită prin prisma poziţiei sociale a celor care fac astfel de declaraţiii.

Radu Tudor, un mesaj decent, de jurnalist care respectă hotărârile judecătoreşti, postat pe blogul personal.

Duminica, ora 17,00, Cotroceni
Posted by Radu Tudor on August 9th, 2014
Pe fondul situatiei exceptionale generate de solutia judecatoarei basiste si a procuroarei basiste prin care se dispune sechestrul si confiscarea sediului Antena 3, duminica 10 august nu se va difuza emisiunea Punctul de intalnire.

La ora 17,00, o serie de jurnalisti cunoscuti ai Antena 3 organizeaza un protest la Palatul Cotroceni, locul de munca al politicianului ilegitim si nedemocratic Basescu Traian, cel care se afla indiscutabil la originea abuzului incalificabil la adresa postului nostru de televiziune.

Antena 3 va difuza o editie speciala intre orele 17,00-21,00, cu transmisie live de la Cotroceni si invitati in studio.

Daca va simtiti solidari cu Antena 3, daca nu-l mai suportati pe stalinistul Basescu si pe slugile lui din institutiile de forta, veniti maine sa protestati la Cotroceni, la ora 17,00.

Acesta e inceputul.


Draga Olteanu Matei, într-o intervenție telefonică la Antena 3

"Pe mine mă sperie un gând pe care mi-e și frică să-l rostesc: Eu cred că el (n.r.: Traian Băsescu) este în stare să tragă în populație. Mi-e foarte frică să nu încerce prin orice mijloace să facă asta. Lui nu îi ajunge că a învrăjbit țara și că i-a făcut să se urască. El vrea să ne sfâșiem între noi. Este un om foarte periculos. Lui nu trebuie să i se dea răgaz. Eu când îl aud cu glas dulce pe domnul Ponta când spune că mai avem doar câteva luni până când scăpăm de Traian Băsescu... La fel și Cristina Țopescu. Și ea a spus la fel. Cine zice așa... o să-l vadă pe dracu' îmbrăcat nemțește. Cine zice asta, nu îl cunoaște pe acest om care s-a cocoțat în fruntea țării noastre prin minciună și prin fraudă", a spus Draga Olteanu Matei în emisiunea "Q&A".

Sebastian Papaiani la Antena3

"Eu am fost furios când am aflat ce s-a întâmplat la Antena 3. Nu este vorba doar despre libertatea de vorbire a Antenei 3... ar fi putut fi vorba despre orice alt post de televiziune. Libertatea de vorbire este pusă în pericol printr-un proces absolut civil. Cum poți să suprimi un post de televiziune care este dorit de cetățeni? Adevărul nu mai trebuie explicat. Se vede și se înțelege. Este o formă de teroare", a spus Sebastian Papaiani la "Dincolo de Știri".

"Când aveam 10 ani, peste drum de casa mea, era un tânăr care a fost chemat să facă Armata, dar el făcuse Armata, dar s-a gândit să se înscrie la o școală de Securitate care se făcea la Câmpina. Acest om a introdus teroarea printre copiii de pe stradă. Și ce a făcut el după ce s-a întors de la acele studii înalte? Și-a chemat niște prieteni și după i-a pus să bea, i-a legat în pivniță și i-a bătut juma de zi. După ce i-a bătut bine, din ziua aceea nu ne-am mai jucat pe stradă pentru că am simțit frica și teroarea.(...) Un neputincios instaurează teroarea. Aşa a simţit şi acum. Atâta l-au târât prin noroi şi oameni (pe Dan Voiculescu - n.r.) încât am simţit teroarea. Oricând poate intra la mine în casă cineva şi să mă acuze de cine ştie ce", a mai zis marele actor.

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”