DEMENȚĂ la Antena 3! Chireac cere anchetă și reclamație la Facebook după ce goarnele Propagandei PSD au luat-o prin gură la Referendum!

DEMENȚĂ la Antena 3! Chirieac cere anchetă și reclamație la Facebook după ce goarnele Propagandei PSD au luat-o prin gură la Referendum! Chirieac vrea sa-i trimita o plangere lui Zuckerberg dupa esecul referendumului: „Acum am vazut pe unde va intra candidatul Ciolos la prezidentiale”!!!

Analistul pro-PSD Bogdan Chirieac, trompeta mediatica a lui Liviu Dragnea, a lansat noi diversiuni, luni, la Antena 3, comentand nervos esecul referendumului. El are de gand chiar si sa faca o plangere adresata actionarului majoritar al Facebook, Mark Zuckerberg.

Chirieac sustine ca Dacian Ciolos va candida la prezidentiale si se va folosi de Facebook in acest sens.

„Cred ca sunt alte invataturi care pot sa reiasa din acest referendum. De pilda, rolul extraordinar, si aici este un experiment facut, al social media. Acum am vazut pe unde va intra candidatul Ciolos la prezidentiale. Prin social media”, a spus Chirieac.

El a mentionat apoi ca ar trebui sa i se raporteze lui Mark Zuckerberg ce s-a intamplat de referendum in Romania.

„Deci asta trebuie analizat in acest moment pentru ca este tulburator. Ideea este ca mesaje aberante, ‘daca va duceti la referendum este referendumul lui Dragnea si nu este legea despre care vi se spune, veti vota alta lege’ a prins la foarte multi oameni. Asta chiar este o problema care trebuie raportata pentru studiu la Facebook, la domnul Zuckerberg, fiindca sa intampla aceeasi chestiune care a fost in multe alte situatii in intreaga lume, inclusiv in Statele Unite, Donald Trump anunta permanent si se pare ca are mare dreptate in legatura cu fake news-ul. Deci fake news-urile, in acest moment pe social media, au penetrat mai puternic decat orice altceva”, a mai spus Chirieac la Antena 3.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

5 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor