DEMENȚĂ la Antena 3! C.Ștefănescu a cerut 9 ani de pușcărie pentru judecătoarea Livia Stanciu! Plus o amendă de 500.000 de euro!

DEMENȚĂ la Antena 3! C.Ștefănescu a cerut 9 ani de pușcărie pentru judecătoarea Livia Stanciu! Plus o amendă de 500.000 de euro! Secretarul general interimar al PSD, Codrin Ștefănescu, zis Cap-de-Ciungă, i-a asigurat pe telespectatorii Antenei 3, dar și pe Mihai Gâdea personal, că partidul-stat va continua să schimbe legile țării, „pentru a pune capăt abuzurilor securiștilor”, relatează Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Zurbagiul ex-PRM-ist a promis că amnistia și grațierea vor fi date prin ordonanță de urgență, „ca să nu mai stea prin pușcării oameni nevinovați” (altfel spus, ca să se bucure toți corupții, escrocii și interlopii din România, care constituie o resursă umană prețioasă pentru PSD).

Delirul a avut loc la televiziunea unui mega-infractor, Dan Voiculescu, care datorează statului român peste 50 de milioane de euro, din prejudiciul stabilit de instanță în „dosarul ICA”.

Codrin Ștefănescu a atacat-o violent pe fosta șefă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, în prezent judecător la Curtea Constituțională. „Lasă că facem noi legi drepte, ca să plătească toți securiștii din sistem! Să fie chemată doamna Livia Stanciu și să i se spună: <<Ai băgat un om nevinovat în pușcărie? Ia stai dumneata 9 ani în pușcărie!>>. Iar cel condamnat de doamna Stanciu, dar reabilitat la CEDO, să-i ceară despăgubiri 500.000 de euro”.

Ștefănescu a țesut o realitate paralelă, prin diversiuni, minciuni și intrigi, fără a fi deranjat de moderatorul emisiunii.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Schimbare de trend în sondajele din București! Scade brusc procentul indecișilor!

2 Autostrada Sibiu-Pitești: A fost scos la licitație primul tronson peste Carpați. Pe secțiunea Cornetu -Tigveni…

3 „Era împreună cu Mihaela Rădulescu la sediul PD. A dat-o Berceanu afară din curte” / Prima amintire a lui Băsesc…

4 Document-BOMBĂ! Avocatul general al CJUE arată că înființarea Secției Speciale PSD încalcă legislația UE!

5 Semne de panică la panarame! Cocina TV dezgroapă declarații pro-Firea și anti-Nicușor Dan făcute în 2016 de Mi…