Demență TOTALĂ! Iohannis și Kovesi, reclamați la CNCD de slugile penalilor! Dragnea și Tăriceanu nu mai suportă să audă că sunt inculpați?

Demență TOTALĂ! Iohannis și Kovesi, reclamați la CNCD de slugile penalilor! Dragnea și Tăriceanu nu mai suportă să audă că sunt inculpați?

Demență totală! Iohannis și Kovesi, reclamați la CNCD de slugile penalilor! Dragnea și Tăriceanu nu mai suportă să audă că sunt inculpați? Președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, sunt cercetați de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării fiindcă au folosit în public, în mod repetat, etichetele „penali” și „inculpați”, puse celor pe care i-au acuzat că atacă justiția.

Slugile de la „Lumea Justiției”!!!(Luju) au sesizat CNCD acuzând „discriminarea celor aflați în proceduri judiciare”. Cum ar veni, Dragnea, Tăriceanu și alte organe de stat și de partid...

Răzvan Savaliuc, șeful Luju, a fost citat luni la CNCD.

 Președintele CNCD, Csaba Asztalos, a explicat la Antena 3 că este la curent cu speța și că este în procedură de soluționare.

 Iată una dintre declarațiile reclamate de slugile de la Luju, făcută la bilanțul DNA:

Klaus Iohannis: „Nişte inculpaţi şi condamnaţi penal, după ce au fost prinşi de instituţiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Aşa cum spune un proverb românesc - minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acţiuni concertate în plan mediatic nu au şanse de reuşită. Cei care le-au pus la cale sunt cei care au rămas în trecut, care trăiesc cu iluzia că puterea înseamnă privilegii şi se exercită prin abuz".
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 De citit...

5 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă