Dementul evită să spună dacă va semna un pact pe Justiție propus de Cotroceni și atacă ALDE pe subiectul Toader

Dementul evită să spună dacă va semna un pact pe Justiție propus de Cotroceni și atacă ALDE pe subiectul Toader

Dementul evită să spună dacă va semna un pact pe Justiție propus de Cotroceni și atacă ALDE pe subiectul Toader.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va PSD merge la consultările de la Cotroceni, dar nu a dorit să detalieze. Întrebat dacă va fi de acord să semneze un pact pe justiție, Dragnea a spus ”mă abțin, aș vrea să discutăm după ieșirea de la Cotroceni”. Liviu Dragnea va merge la consultări împreună cu o echipă de juriști a partidului.

De ce nu mergeți împreună cu cei de la ALDE? Pentru a avea mai mult timp la dispoziție fiecare dintre noi pentru a discuta cu președintele României.

Eu nu pot vorbi despre un pact pe justiție.

Despre discursul președintelui Iohannis. Eu aș fi vrut ca la Strasbourg să nu mai avem critici. Discursul a fost cât de cât echilibrat cu mici lucruri care au făcut referire la guvern. În rest, sunt lucruri pe care și noi le-am susținut și cred că pe asta ar trebui să avem acest consens de care am vorbit anterior.

Dragnea acuză ALDE că ”a inventat o problemă acolo unde nu era, pe care trebuie să o rezolvăm”, cu referire la schimbarea lui Tudorel Toader de la ministerul justiției

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat, marți, pe liderii ALDE că ”au creat o problemă” prin declarațiile repetate referitoare la susținerea lui Tudorel Toader la ministerul justiției, pe care partidul va trebui acum să o rezolve.

”Noi nu am avut o discuție în partid despre Tudorel Toader, deci nu a fost subiect. A apărut din senin de la ALDE susținerea că trebuie ținut în guvern. I-am rugat să nu mai aiba intervenții despre domnul Toader pentru a nu crea o problemă acolo unde nu este. Rugămințile n-au fost ascultate, deci se creează o problemă. Ministerul justiției este asumat de PSD. Noi niciodată nu ne-am permis să spunem ceva despre ministrii noștri. Imi pare rău că s-a inventat o problemă acolo unde nu era, pe care trebuie să o rezolvăm”, a declarat liderul PSD.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, și-a exprimat, marți, seara din nou susținerea pentru ministrul justiției, Tudorel Toader.

Întrebat dacă ministrul justiției și-a pierdut încrederea ALDE, Tăriceanu a răspuns: ”Nu știu de unde a apărut. Pe mine mă surprinde. Nu pot să fac chiar zi de zi declarații de susținere. Am declarat fără echivoc acum două săptămâni căministrul Toader se bucură de susținerea noastră, că este un ministru foarte bun. că are performanță, că a arătat curaj, determinare, pricepere profesională serioasă, că a dus funcția la un nivel foarte sus. Lucrurile astea cântăresc consistent. Nu știu de unde a apărut această informație, o dezmint categoric.”


 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...