Dementul l-a amenințat în direct pe Toader să grăbească ordonanța amnistiei și grațierii!

Dementul l-a amenințat în direct pe Toader să grăbească ordonanța amnistiei și grațierii!

Dementul l-a amenințat în direct pe Toader să grăbească ordonanța amnistiei și grațierii!  Dragnea: Pentru mine amnistia nu este o iluzie juridică. Ministrul Justiției trebuie să aibă o oarecare grabă, să vină cu niște propuneri.

Moderator: Se mai întâmplă amnistia și grațierea. Dragnea: Pentru mine amnistia nu este o iluzie juridică. Se vorbește în spațiul public de rezolvarea problemei protocoalelor odioase. Nu este o iluzie juridică. I s-a cerut premierului să se găsească soluțiile pentru ca efectele acestor protocoale nenorocite să fie șterse. Să se dea posibilitatea celor nevinovați să nu mai plătească efectele acestor protocoale.

Avem propuneri de acte normative în Parlament. OUG 6/2016 dată de fostul ministru Raluca Prună va fi picată. Discutăm ce punem în legea de abrogare a OUG. Aici dl ministru al Justiției trebuie să aibă o oarecare grabă, să vină cu niște propuneri. Nu putem să stăm la nesfârșit să ne plângem de protocoale. Trebuie să vină cine trebuie să vină cu propuneri și le discutăm. Pentru mine aceste drame nu reprezintă o iluzie juridică. Din aceste motive ne-am bătut pentru legile justiției, nu vom ceda și mergem în continuare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”